Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki
Dades

PrimerPreviSegüentDarrer

Tornar a la llista d'anys

32 / 31 Documents de l'any : 880


D01117 880 Mort de Karolus (Annals de Ripoll II).() - Mort de Karolus (Annals de Ripoll II).
D01116 880 Mort de Karolus (Annals de Ripoll I).() - Mort de Karolus (Annals de Ripoll I).
D01099 880|881 Alterat. Vuitradus ven terres en la vila de Civinono i en el llocs anomenats Salcedo i Escannad.(Autun) - Alterat. Vuitradus ven terres en la vila de Civinono i en el llocs anomenats Salcedo i Escannad , per sis diners.
D01115 880-I Alterat? El matrimoni Adalgarius i Aiga fan donació a l'abat Gairulfus del monestir de Belluslocus de l'església de S. Michaelis de Beionis en la vicaria Exidense del pagus Caturcino.(Llemosí) - Alterat? El matrimoni Adalgarius i Aiga fan donació a l'abat Gairulfus del monestir de Belluslocus de l'església de S. Michaelis de Beionis en la vicaria Exidense del pagus Caturcino més un masus al lloc anomenat Veziosacus i una vinya en la vila de Concellas.
D01246 880-[II-III] Epístola de Iohannes VIII al rei Karolo després d'anar a Ravenna per demanar ajut contra els pagans i els mals cristians que amenacen la seu de sant Petrus.(Roma) - Epístola de Iohannes VIII al rei Karolo després de la seva anada a Ravenna per demanar ajut contra els pagans i mals cristians que amenacen la seu de sant Petrus i fins i tot han retingut als seus enviats. Li demana protecció i l'enviament a Roma del bisbe Liutubardum , de Manigoldum fill d'Adelberti i d'Adelbertum protopincernam del rei per renovar el pacte amb la Santa Seu , així com la recepció dels seus misssus , els bisbes Marinus i Petrus Senogaliensem.
D01113 880-II-27 Regest. El matrimoni Argila i Gudilo bescanvia bens amb l'abat Protasio del cenobi de Sancto Germano.(Elna) - Regest. El matrimoni Argila i Gudilo bescanvia bens en el lloc anomenat Roxano de l'apendici de Camelas en el suburbi Elenense amb l'abat Protasio del cenobi de Sancto Germano del vilar de Cuxano.
D00996 880|884-III-3 Al palau de Compendio el rei Karlomannus a petició de Bernonem bisbe Cathalaunensem cedeix en benefici l'abadiola de Sancti Sulpicii al seu vassall el jutge Rothardus.(Compiegne - Chalons) - Al palau de Compendio el rei Karlomannus a petició de Bernonem bisbe Cathalaunensem cedeix en benefici l'abadiola de Sancti Sulpicii al seu vassall el jutge Rothardus amb l'acord del bisbe Parisiorum Angelwino i el comte Teuderico.
D01247 880-IV Epístola de Iohannes VIII a rei Karolo per demanar que li envii un legat que acompanyi a Farulfum el seu conseller i nebot.(Roma) - Epístola de Iohannes VIII a rei Karolo. Sabent que le rei està a punt de creuar els Alpes per reunir-se amb el seu germà li demana que li envii un legat que acompanyi a Farulfum el seu conseller i nebot , que havia enviat per assesorar-lo en la protecció de l'església Romanae , per poder continuar les negociacions.
D01449 [880-IV-11 - 881-IV-10] En el monestir de Sancti Benigni de Divion Atila femina i el seu fill Rodulfo donen al monestir dues vinyes en confí Longoviana de la vila Patriniaca del pagus Oscarense.(Borgonya) - En el monestir de Sancti Benigni de Divion Atila femina i el seu fill Rodulfo donen al monestir dues vinyes en confí Longoviana de la vila Patriniaca del pagus Oscarense.
D01450 [880-IV-11 - 881-IV-10] En el monestir de Sancti Benigni de Divion el seu abat Ingonem i Evroardum bescanvien bens en la centena Roringorum de la vila de Bargis del pagus Attoariorum per altres en la vila Aguliaco del pagus Divionensi.(Borgonya) - En el monestir de Sancti Benigni de Divion el seu abat Ingonem i Evroardum bescanvien un mansus i vinya en la centena Roringorum de la vila de Bargis del pagus Attoariorum per un casal , vinya i dos camps del monestir en la vila Aguliaco del pagus Divionensi.
D01451 [880-IV-11 - 881-IV-10] Alterat? Hubertum i Ingo abat de Sancti Benigni bescanvien terres en el pagus Oscarensi.(Borgonya) - Alterat? Hubertum i Ingo abat de Sancti Benigni bescanvien terres en el pagus Oscarensi , un alou en la vila de Chenevis per part del primer per un camp en la vila de Salaona per part del monestir.
D01452 [880-IV-11 - 881-IV-10] En la vila d'Aziriaco el matrimoni Teutgerius i Arieldis ven al monestir de Sancti Benigni regit per l'abat Ingo i el prepòsit Teutfredus un camp en en el lloc anomenat Closis del confí d'Aziriaco en el pagus Uscarense.(Borgonya) - En la vila d'Aziriaco el matrimoni Teutgerius i Arieldis ven al monestir de Sancti Benigni regit per l'abat Ingo i el prepòsit Teutfredus un camp en en el lloc anomenat Closis del confí d'Aziriaco en el pagus Uscarense , per cinc solidos.
D01112 880-IV-30 Regest. Qualciemarti i Bigartendus fan una venda al matrimoni Carolo i Trassiga.(Rosselló) - Regest. Qualciemarti i Bigartendus fan una venda al matrimoni Carolo i Trassiga.
D01111 880-V El matrimoni Vualdo i Sierada cedeix al matrimoni Erlulfum i Odoara tres quartes parts dels seus bens en el pagus Vienensse i en reté el quart restant en falcidia segon la llei romana.(Vienne) - El matrimoni Vualdo i Sierada cedeix al matrimoni Erlulfum i Odoara tres quartes parts dels seus bens en el pagus Vienensse , en les viles de Caucilla , Tercio Super , Landatis i en la vall Sivenica el lloc anomenat Villa , la vila de Moxiago a l'altra banda del riu Rodano i en la vila d'Aucellatis , retenint-ne el quart restant en falcidia segon la llei romana.
D01453 880-V En la vila de Bunciaco Deodatus fa donació al monestir de Sancti Benigni regit per l'abat Ingo d'un mansus en la vila d'Atteias del pagus Oscarense i d'una familia de servents.(Borgonya) - En la vila de Bunciaco Deodatus i amb el consentiment de Babtilerii i Radulfi , fa donació al monestir de Sancti Benigni regit per l'abat Ingo d'un mansus en la vila d'Atteias del pagus Oscarense i d'una familia de servents i afageix un dels seus servents personals.
D00590 880|910-V-12 Testament de l'abat Addalinus de la vila de Froliulfi aprop de Lugo en favor del prevere Leovegildus , fill de Sentario i net de la seva germana Senatrudia.(Galícia) - Testament de l'abat Addalinus de la vila de Froliulfi aprop de Lugo en favor del prevere Leovegildus , fill de Sentario i net de la seva germana Senatrudia. L'abat li deixa la domus Frolfulfi que ell heretà del seu pare Sesguto amb totes les ampliacions per ell fetes, les heretats deixades per el seu germà prevere Froisendus, així com el bens que rebé del comte Gundesindo i de Roderico Gundesindo.
D01454 880-VI En el monestir de Sancti Benigni de Divionis Riculfus per l'ànima del seu fill Deodati dóna al monestir regit per l'abat Ingo un camp en la vila Asinaria del pagus Atoariorum.(Borgonya) - En el monestir de Sancti Benigni de Divionis Riculfus per l'ànima del seu fill Deodati i amb el consentiment d'Alsennae dóna al monestir regit per l'abat Ingo un camp en la vila Asinaria del pagus Atoariorum.
D01110 880-VI-4 Regest. Danielem dóna a l'abat Castellano del cenobi Arulensis les vinyes que té en el lloc de Molata en l'adjacència de Palazolo en territoi Rossiolionensi.(Rosselló) - Regest. Danielem dóna a l'abat Castellano del cenobi Arulensis les vinyes que té en el lloc de Molata en l'adjacència de Palazolo en territoi Rossiolionensi.
D01131 880-VI-20 Epístola del Papa Iohannes VIII al rei Carolo , reconeixent al bisbe Hieronymus de l'església Lausanensis i demanant que Hubonem restitueixi els bens alienats a l'esglesia de Theodoricus bisbe Chrysopolitanae.(Roma) - Epístola del Papa Iohannes VIII al rei Carolo , reconeixent al bisbe Hieronymus de l'església Lausanensis i demanant que Hubonem restitueixi els bens alienats a l'esglesia de Theodoricus bisbe Chrysopolitanae.
D01130 880-VI-26 Epístola del Papa Iohannes VIII al rei Carolo agraint els serveis del seus marchiones i demanant l'enviament de missi.(Roma) - Epístola del Papa Iohannes VIII al rei Carolo agraint els serveis del seus marchiones i demanant l'enviament de missi.
D01114 [880-882-VII] El matrimoni Floranus i Anseria fa donació al monestir Sancta Maria sobre el riu Orbione i al seu abat Suniefredus de bens en la ciutat de Carcassona i les viles de Casiliaco ,Alderici i Villa Alba.(Carcassona) - El matrimoni Floranus i Anseria fa donació al monestir Sancta Maria sobre el riu Orbione i al seu abat Suniefredus de bens en la ciutat de Carcassona i les viles de Casiliaco ,Alderici i Villa Alba , en retenen l'usdefruit.
D01129 880-VII Epístola del Papa Iohannes VIII al rei Carolo , el bisbe Wibbodi li fa d'intermediari i vol reunir-se amb el comte Widone fill de Lamberti , el papa nega ajut a Boso i situa a Ioannem bisbe Aritiensem per rebre noves del rei.(Roma) - Epístola del Papa Iohannes VIII al rei Carolo , el bisbe Wibbodi li fa d'intermediari i vol reunir-se amb el comte Widone fill de Lamberti , el papa nega ajut a Boso i situa a Ioannem bisbe Aritiensem per rebre noves del rei.
D01455 880-VII-18 Elogi fúnebre del bisbe Lingonice Isaac.(Borgonya) - Elogi fúnebre del bisbe Lingonice Isaac , restaurador del monestir Divionense devastat per els Paganorum , mort a Catalaunis i enterrat a Remis després de vint-i-cinc anys de bisbat , fou dut finalment al monestir amb l'acord del rei Caroli per l'estudiós bisbe Argrimi succesor seu.
D01076 [880-VIII-12 - 881-VII2] Notícia de l'any 267 quan algarejà Hasim b Abd al-Aziz (al-Halidi).(Saragossa) - Notícia de l'any 267 quan algarejà Hasim b Abd al-Aziz (al-Halidi).
D01128 880-VIII-13 Epístola del Papa Iohannes VIII als emperadors (Basil I i fills) felicitant-se de la restitució del patriarca Photio , de la del monestir de Sancti Sergii de la ciutat reial a la seu romana i de la obediencia de la diocesi dels Bulgarorum a sant Petro.(Roma) - Epístola del Papa Iohannes VIII als emperadors (Basil I i fills) felicitant-se de la restitució del patriarca Photio , de la del monestir de Sancti Sergii de la ciutat reial a la seu romana i de la obediencia de la diocesi dels Bulgarorum a sant Petro.
D01077 [880-VIII-12 - 881-VII2] Notícia de l'any 267 quan Hasim b Abd al-Aziz (al-Halidi) algarejà contra Saragossa i n'arrasà els ravals.(Saragossa) - Notícia de l'any 267 quan Hasim b Abd al-Aziz (al-Halidi) algarejà contra Saragossa i n'arrasà els ravals.
D01127 880-IX-10 Epístola del Papa Joan VIII al rei Carolo , li envia al bisbe Vercellenses Liutwardo com a mitjancer i li demana ajut contra els excomunicats Georgius i Widonis.(Roma) - Epístola del Papa Joan VIII al rei Carolo , li envia al bisbe Vercellenses Liutwardo com a mitjancer i li demana ajut contra els excomunicats Georgius i Widonis , els quals havent no acceptant els drets que el tiet del rei , l'emperador Carolo , haviat donat al papat sobre bens abans seus , amenacen la juridicció de l'església Romanae.
D01108 880-X-26 Comparatus dóna en composició a l'abat Protasio del monestir de Sancti Germani la seva part dels bens que té amb els seus germans en el suburbi Elenense , en la vall Confluentana , la vila Tovete i el mont Albareto.(Conflent) - Comparatus dóna en composició a l'abat Protasio del monestir de Sancti Germani la seva part dels bens que té amb els seus germans en el suburbi Elenense , en la vall Confluentana , la vila Tovete i el mont Albareto , en compensació per haver haver estat sentenciat en judici previ per apropiació indeguda de bens davant de Dutila mandatati del monestir.
D01122 880-X-30 Epístola del Papa Joan VIII al rei Carolo felicitant-se de les bones noves dutes per el bisbe Liutwardum , notificant-lo de la victòria naval dels grecs contra els ismaelites en la mar israelita i demanant-li auxili per la lluita marítima contra els ismaelites que arribà als murs de la ciutat (de Roma).(Roma) - Epístola del Papa Joan VIII al rei Carolo felicitant-se de les bones noves dutes per el bisbe Liutwardum , notificant-lo de la victòria naval dels grecs contra els ismaelites en la mar israelita i demanant-li auxili per la lluita marítima contra els ismaelites que arribà als murs de la ciutat (de Roma).
D01107 880-XI-30 En la vila de Nerondam Karlomannus a restitueix la vila de Taniacum de comtat Avalensi a Sancto Nazario i al seu bisbe Adalgario.(Autun - Nerondam) - En la vila de Nerondam Karlomannus a petició de Rikardi comte Augustodunensis restitueix la vila de Taniacum de comtat Avalensi a Sancto Nazario i al seu bisbe Adalgario.
D01120 880-XI-8 Epístola del Papa Joan VIII a Romano arquebisbe Ravennati sobre l'absolució del duc Deusdedit.(Roma - Ravenna) - Epístola del Papa Joan VIII a Romano arquebisbe Ravennati sobre l'absolució del duc Deusdedit de l'acusació d'incest amb la seva muller Mariam.
D00911 880-XII-2 El prevere Ariulphus dóna a l'abat Dachino del monestir Riopullense les seves terres en l'apendici de la vall Bucuranense , en les viles de Certaniola ,Cospe , a Riotorto i la vila de Buturano.(Berguedà - Osona) - El prevere Ariulphus dóna a l'abat Dachino del monestir Riopullense , de la domus de Sanctae Mariae i les esglésies de Sancti Petri apostoli i Sancti Iohannis martiris , les seves terres en l'apendici de la vall Bucuranense , en les viles de Certaniola , Cospe , a Riotorto i la vila de Buturano.Genèrics

D01238 [879-882] Gontardus bisbe Matiscensis pacta una prestaria amb el prevere Bernuinus i Adorelo , on entrega una cort sita en la vila de Leodretico de l'agro Cupriacense del pagus Tolvendonense per que hi facin una capella.(Mâcon) - Gontardus bisbe Matiscensis pacta una prestaria amb el prevere Bernuinus i Adorelo , on entrega una cort sita en la vila de Leodretico de l'agro Cupriacense del pagus Tolvendonense per que hi facin una capella , amb el compromís que si la poden conquerir faran escriptura fixant-ne un pagament anual a Sancto Vincentio.
D01467 [879-882] Alterat. Donació del sacerdot Iterius a Sancto Petro et Sancto Theofredo d'una quarta part de l'església de Sanctae Mariae de la vila de Dora de la vicaria Livratensi del comtat Arvernico (regest).(Velai) - Alterat. Donació del sacerdot Iterius a Sancto Petro et Sancto Theofredo d'una quarta part de l'església de Sanctae Mariae de la vila de Dora de la vicaria Livratensi del comtat Arvernico més un mansus a Hispinacia i un molí a Vara (regest).
D01456 [880-888] Alterat. El bisbe Geylo cedeix al lloc on reposen les restes de Sant Benigni l'església de Sancti Vincentii intramurs del castell de Divion.(Borgonya) - Alterat. El bisbe Geylo cedeix al lloc on reposen les restes de Sant Benigni l'església de Sancti Vincentii intramurs del castell de Divion.
D00002 [880-890] Epigrammata Cipriani Cordobensis sedis arcipresbiteri <III> i <IV> (Còrdova) - Poema (cortes?, humorístic?) sobre un comte anomenat Guifré, acompanyat d'una il·lustre Guisèn, i un vano amb lletres d'or per fer passar la calor.
D01143 [879-884]-XI El matrimoni Sicardus i Ingelsindis fa donació a l'esgésia de S. Petri de Belloloco i al seu abat Gairulfus de bens en la vicaria Barinse del territori Lemozino , l'església de S. Martialis al riu Correziam i en la vila de Rofiniacum quatre mansus amb cinc servents.(Llemosí ) - El matrimoni Sicardus i Ingelsindis fa donació a l'esgésia de S. Petri de Belloloco i al seu abat Gairulfus de bens en la vicaria Barinse del territori Lemozino , l'església de S. Martialis al riu Correziam i en la vila de Rofiniacum quatre mansus amb cinc servents , ho fan per les seves ànimes i les del seus germans el prevere Adalgarii i Andriani i genitors Madalberti i Datile reservant-ne l'usdefruit.
D01239 [879-885] Alterat. El matrimoni Waremfredus i Aaltrudis fa donació al bisbe Guntardus i a l'església de Sancti Vincenti de Matisconum de dues corts que tenen en la vila de Toriaco de l'agro Fusciacense del pagus Matisconense.(Mâcon) - El matrimoni Waremfredus i Aaltrudis fa donació al bisbe Guntardus i a l'església de Sancti Vincenti de Matisconum de dues corts que tenen en la vila de Toriaco de l'agro Fusciacense del pagus Matisconense , es reserven l'usdefruit per ells i el seu fill Aynardus i en fixen un pagament anual.
D01132 [880-886] Document perdut. Carta de poblament del comte Guifré als habitants del castell de Cardona (regest).(Urgell) - Document perdut. Carta de poblament del comte Guifré als habitants del castell de Cardona (regest).
D01100 [879-887] El rei Boso confirma a Rostagnus arquebisbe Arelatensis el precepte que el seu antecessor Hlotari feu per Rotlano antecessor de Rostagnus en l'arquebisbat situant el monestir de Crudatos del comtat Vivariensis actualment regit per Amicus al servei de la seu del bisbat dedicada a S. Stephano i al seu primer bisbe S.Trophimo.(Arle) - El rei Boso confirma a Rostagnus arquebisbe Arelatensis el precepte que el seu antecessor Hlotari feu per Rotlano antecessor de Rostagnus en l'arquebisbat situant el monestir de Crudatos del comtat Vivariensis actualment regit per Amicus al servei de la seu del bisbat dedicada a S. Stephano i al seu primer bisbe S.Trophimo.
D01234 [879-893] Notícia de l'adquisició del lloc de Iudaicas i el terme de Coscolio del comtat Bisildunense feta per el comte Dela qui mogué els jueus que hi habitaven a la seva ciutat de Ierunda.(Girona) - Notícia de l'adquisició del lloc de Iudaicas i el terme de Coscolio del comtat Bisildunense feta per el comte Dela qui mogué els jueus que hi habitaven a la seva ciutat de Ierunda.
D01160 [879-X-15 - 887-I-11] Document perdut. Boso cedeix bens al comte Adalelmo i la seva muller Rotlindi.(Vienne) - Document perdut. Boso cedeix bens al comte Adalelmo i la seva muller Rotlindi.
D01159 [879-X-15 - 887-I-11] Document perdut. Boso cedeix les esglésies de Sanctae Mariae seu Sancti Donati al bisbe Ysahac.(Vienne) - Document perdut. Boso cedeix les esglésies de Sanctae Mariae seu Sancti Donati al bisbe Ysahac.
D01158 [879-X-15 - 887-I-11] Document perdut. Boso amb Hermengardis i el seu fill Ludovicus cedeix Villam Novam al bisbat Valentinensis.(Vienne) - Document perdut. Boso amb Hermengardis i el seu fill Ludovicus cedeix Villam Novam al bisbat Valentinensis.
D01155 [879-X-15 - 887-I-11] Document perdut. Boso dóna al comte Teutbertus la vila de Mantulam.(Vienne) - Document perdut. Boso dóna al comte Theubertus la vila de Mantulam qui la cedirà a l'església de Sancti Mauritii Viennensis i al seu bisbe Bernuinus.
D01153 [879-X-15 - 887-I-11] Esment de la donació feta per el rei Boso al bisbe Valentinensis Ratberti i l'església de Kariloci de les viles i esglésies de Regniacum i Sanctum Nicecium de Strata.(Vienne) - Esment en diploma de Felip August de la donació feta per el rei Boso al bisbe Valentinensis Ratberti i l'església de Kariloci de les viles i esglésies de Regniacum i Sanctum Nicecium de Strata.
D00386 [824-913] Alterat. Relat de la invenció dels sants Valeri , Vicenç i Eulàlia al Peloponès.(Creta) - Alterat. Relat de la invenció dels sants Valeri , Vicenç i Eulàlia al Peloponès. Abans que els fills d'Agar envaïssin Creta , arribaren per mar al castell de Bubalorum dos sepulcres provinents de la ciutat de Barcelona ; un amb les restes de bisbe sant Valeri , del diaca Vicenç i de la celebèrrima màrtir santa Eulàlia , i l'altre , amb les del seus servents. Els habitants del lloc , en mirar de traslladar les restes , es trobaren que elles mateixes els hi indicaren el lloc del no que es volien moure , i per tant els hi edificaren allà mateix un temple. Amb l'arrivada dels musulmans a Creta (824) , la illa de Bubalorum fou pressa i saquejada i les restes abandonades , fins que en temps dels emperadors Lleó i Alexandre (886-913) , alertat per transeünts , el bisbe de Monembasia , que abans ho havia estat de Corona , Nicetas , envià preveres a examinar el lloc. Finalment les restes descansaren sota l'altar de santa Irene en l'església major de Monembasia dedicada a Santa Anastasia.
D00006 [840-893] Alterat. Vita Sancti Theodardi(Gòtia) - Alterat. Vida de Sant Teotard (840-893), arquebisbe de Narbona (885-893)
D00427 [850-925] Vita Sancti Geraldi Auriliacensis comitis.(Alvèrnia) - Vita Sancti Geraldi Auriliacensis comitis , escrita per Sant Odó , abat de Cluny al voltant de l'any 930.
D00586 [855-969] Relat de la translació de les restes de Sant Vicenç a Itàlia.(Hispania - Italia) - Relat de la translació de les restes de Sant Vicenç a Itàlia. Durant el viatge de l'emperador Otò I a Arethio per rebre la seva futura nora , la princesa grega Theophano , el bisbe del lloc entregà al bisbe de Bergamensis i als monjos del mont Romarici les restes del cos de S. Vincentio , juntament amb altres relíquies , que havien estat dutes a Corduno per el diaca Bertraus i el bisbe Crisulfus , amb no poc perill , des del monestir de Sancti Vincentii aprop de Capuam , quan va ser devastat per els pagans , on havien estat venerades des de feia molt de temps , després que fossin dutes secretament per dos monjos des de Hispania.
D01560 [873-882]-VII-15 Alterat. Epístola de Iohannes VIII al rei Aldefonso constituint la seu metropolitana Ovetensi en el confí de Gallaeciae.(Roma) - Alterat. Epístola de Iohannes VIII al rei Aldefonso constituint la seu metropolitana Ovetensi en el confí de Gallaeciae.
D01559 [873-882]-XI-29 Alterat. Epístola Iohannes VIII al rei Gallaeciarum Aldefonso exhortant-lo en resposta a les seves misives a la consagració de l'església de B. Jacobi i la celebració d'un concili amb els bisbes Hispani.(Roma) - Alterat. Epístola Iohannes VIII al rei Gallaeciarum Aldefonso exhortant-lo en resposta a les seves misives a la consagració de l'església de B. Jacobi i la celebració d'un concili amb els bisbes Hispani i per demanar l'enviament de cavalls de guerra contra els pagans.
D00891 [874-899] Inscripció Baio constructor (Sant Pere de Clarà).(Maresme) - Inscripció Baio constructor (Sant Pere de Clarà).
D01590 [875-897] Alterat. El matrimoni Fredelo i Obda fa donació al bisbe Giberto dels mansus que tenen en la vila anomenada Municiago sota el castell d'Exunatis del pagus Nemausense.(Nimes) - Alterat. El matrimoni Fredelo i Obda fa donació al bisbe Giberto dels mansus que tenen en la vila anomenada Municiago sota el castell d'Exunatis del pagus Nemausense.
D01565 [876-887] Alterat. Els germans Davidius , Eneco , Ramius i Argilum donen al monestir d'Alaone dues terres en el lloc anomenat Torocone de la vall Urritense.(Ribagorça) - Alterat. Els germans Davidius , Eneco , Ramius i Argilum donen al monestir d'Alaone regit per l'abat Gilmundus i als seus monjos dues terres en el lloc anomenat Torocone de la vall Urritense , una per l'ànima del seu pare Otgeri i l'altra per la de la seva mare Iciloni.
D01764 [872-903] Dedicatòria d'una copia de Virgili feta per el monjo Rahingus del monestir de Flaviniaco.(Borgonya) - Dedicatòria d'una copia de Virgili feta per el monjo Rahingus del monestir de Flaviniaco.
D01765 [872-903] Epíleg en una còpia d'una carta de l'apòstol Pauli escrit per el monjo Rahingus.(Borgonya) - Epíleg en una còpia d'una carta de l'apòstol Pauli escrit per el monjo Rahingus.
D01566 [876-914] Alterat. El matrimoni Sulpicius i Geila dóna al monestir del Beati Theofredi i al seu abat Rostagno una casa en la vila Duciliaco de l'arce Calanconense del pagus Vivariensi. (regest).(Velai) - Alterat. El matrimoni Sulpicius i Geila dóna al monestir del Beati Theofredi i al seu abat Rostagno una casa en la vila Duciliaco de l'arce Calanconense del pagus Vivariensi. (regest).
D01567 [876-914] Alterat. El matrimoni Leutardus i Isingarda dóna al monestir del Beato Theofredo i al seu abat Rostagno bens en la vila de Campanias del pagus Vivariensi. (regest).(Velai) - Alterat. El matrimoni Leutardus i Isingarda dóna al monestir del Beato Theofredo i al seu abat Rostagno bens en la vila de Campanias del pagus Vivariensi. (regest).
D01568 [876-914] Alterat. Sigebaldus dóna al monestir de Sancti Petri et Sancti Theofredi regit per l'abat Rostagno bens en la vila anomenada Arsiaco de l'arce Soltronense. (regest).(Velai) - Alterat. Sigebaldus dóna al monestir de Sancti Petri et Sancti Theofredi regit per l'abat Rostagno bens en la vila anomenada Arsiaco de l'arce Soltronense. (regest).
D01570 [876-914] Alterat. El matrimoni Godo i Ingelrada donaren a l'església de Sancti Petri en temps de l'abat Rostagno bens en el pagus Vellaico i arce Anicense en les viles de Deumas , Fabrica i Cardazeto. (regest).(Velai) - Alterat. El matrimoni Godo i Ingelrada donaren a l'església de Sancti Petri on descansa el cos de Sant Theofredus i en temps de l'abat Rostagno bens en el pagus Vellaico i arce Anicense en les viles de Deumas , Fabrica i Cardazeto. (regest).
D01571 [876-914] Alterat. El matrimoni Glaudius i Ingelmodis donaren al monestir de Sancti Petri en temps de l'abat Rostagnus un mansus en la vila de Mansus Sic Brandi. (regest).(Velai) - Alterat. El matrimoni Glaudius i Ingelmodis donaren al monestir de Sancti Petri on descansen els cossos de sant Theofredus i sant Eudo en temps de l'abat Rostagnus un mansus en la vila de Mansus Sic Brandi. (regest).
D01389 [850-900] Inscripció en capça bisbe Flavianus Addolenus (de Couserans).(Tolosa) - Inscripció en capça bisbe Flavianus Addolenus (de Couserans).
Creat 2011-01-04. Darrera modificació de la pàgina el 12 de June del 2024 a les 17h15