Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Vualcharo

Grafies : Vualcharo, Vualcheronis, Vuicheranni, Walcharone, Walcharoni (walcharoni)

Identitats :

  1. Vualcharo - - [ 897-VII-16 - 897-VIII-2 ] : 897-VIII-2M - Besiers - Vualcharo, Vualcheronis, Walcharone, Walcharoni
  2. Vuicheranni - - [ 903-VII-3 - 903-VII-3 ] : 903-VII-3M - Borgonya - Vuicheranni

Gèneres : M

Documents :

  1. D00596(Besiers) - Fructuarium bisbe Bitterrensis bescanvia terres en el comtat Avinionensi amb el vescomte Rainardum i la seva muller Didam. El bisbe aporta les propietats de Sancti Nazarii , la vila de Tavellis amb les esglésies de Sancti Petri i Sancti Ferreoli excloent-hi les famílies de quatre servents: Andreas , Ricardus , Ultrannus i Tetutius. El matrimoni aporta dos cents solidos , la vila d'Aspiranum amb l'església de Sancti Romani excloent la part cedida a Walcharoni, i els vilars d'Aviciaco i Albiniano excloent-hi la part escripturada per Arnaldus. 897-VII-16 Fructuarium bisbe Bitterrensis bescanvia terres en el comtat Avinionensi amb el vescomte Rainardum i la seva muller Didam.
  2. D00595(Besiers) - El matrimoni Vualcharo i Frodila dóna a l'església de Sancti Martini del suburbi Biterrensi en el territori Narbonensi tres vinyes de la seva potestat que els hi havien estat concedides en la consagració feta per el bisbe Tructario de l'església de Sancte Marie per ells fundada a Villanova , i tornen al bisbe Fructari les dècimes corresponents que els hi havien estat concedides en la dita consagració. 897-VIII-2 El matrimoni Vualcharo i Frodila dóna a l'església de Sancti Martini del suburbi Biterrensi en el territori Narbonensi tres vinyes de la seva potestat que els hi havien estat concedides en la consagració feta per el bisbe Tructario de l'església de Sancte Marie per ells fundada a Villanova.
  3. D00636(Borgonya) - En el monestir i castell de Flaviniaco , el matrimoni Norduinus i Istisburgis amb el seu fill Vuilingo fan donació al bisbe Aeduensis i abat del monestir , Vualo , i al seu prepòsit Otbertus d'un mansus en el terme Magniacense de la vila Resteneso del pagus Alsinse , tres famílies de servents , la de Stephanus i Raginelde amb la seva filla Palsinna , la d'Arembaldus i Armeldis i la de Arembertis i Archivisa , juntament amb una creu d'or amb pedres precioses. 903-VII-3 En el monestir i castell de Flaviniaco , el matrimoni Norduinus i Istisburgis amb el seu fill Vuilingo fan donació al bisbe Aeduensis i abat del monestir , Vualo , i al seu prepòsit Otbertus d'un mansus en el terme Magniacense de la vila Resteneso del pagus Alsinse , tres famílies de servents i una creu d'or amb pedres precioses.

Localitzacions : Besiers, Borgonya

Bibliografia :

Web :

Comentaris :

Creat 2013-07-18. Darrera modificació de la pàgina el 11 de July del 2019 a les 12h22