Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Langobardus

Grafies : Dungubarduas, Lagoardo, Lanchoardi, Lanchoardus, Lancobardus, Lancovardo, Langoardo, Langoardus, Langobardi, Langobardo, Langobardu, Langobardus, Langovard, Langovardi, Langovardo, Langovardu, Langovardus, Languarda, Languardo, Languardus, Langubardus, Largovada, Largovardus, Lengoardus, Lingovardus, Lonchovardus, Loncovardo, Longardus, Longavardo, Longoardo, Longobardi, Longobardo, Longobardorum, Longobardos, Longobardus, Longovardi, Longovardo, Longovardos, Longovardus, Longuardo, Longuardus, Lonovardi, Lonuardus (langovardu)

Identitats :

 1. langobardorum - gentilici - [ 795-III - 896|916-II-16 ] : 896|916-II-16M - Narbona - Aquisgrà, Urgell, Roergue, Pavia - Tours - Langobardorum, Longobardorum
 2. Longuardo - mandatari - [ 886-V-27 - 903-XII-31 ] : 914-IV-21M - Cerdanya, Osona - Longuardo, Langovardo, Longobardus
 3. Longobardo - - [ 886-I-5 - 886-I-5 ] : 886-I-5M - Osona - Longobardo
 4. Langovardu - venedor - [ 899-VI-12 - 899-VI-12 ] : 899-VI-12M - Cerdanya - Langovardu, Langovardus
 5. Longoardo - bon home - [ 901-VII-2 - 901-VII-2 ] : 901-VII-2M - Conflent - Longoardo
 6. Longoardo - jutge - [ 901-VII-2 - 901-VII-2 ] : 901-VII-2M - Conflent - Longoardo
 7. Longobardo - fidel laic - [ 904-X-13 - 904-X-13 ] : 904-X-13M - Vallés - Longobardo
 8. Langovardus - marmessor - [ 908|910-XII-24 - 908|910-XII-24 ] : 908|910-XII-24M - Urgell - Langovardus
 9. Longobardi - - [ 910-VI-10 - 910-VI-10 ] : 910-VI-10M - Osona - Longobardi
 10. Longovardo - - [ 912-?-10|12 - 912-?-10|12 ] : 912-?-10|12M - Osona - Longovardo

Gèneres : M

Documents :

 1. D00003(Narbona - Aquisgrà) - Precepte de Carlemany a Joan 795-III Precepte de Carlemany a Joan
 2. D00004(Urgell) - Alterat. Acta de consagració de la Seu d'Urgell 819-XI-1 Alterat. Acta consecrationis Ecclesiae Vrgellensis
 3. D01009(Roergue) - Alterat? El comte Bernardus i la seva muller Hermengardis fan donació al monestir de Conchas on regeix l'abat Bego de la vila de Bautone en la vicaria Severiacense del pago Rutenico , en manté l'usdefruit amb pagament anual del delme. 883-VII-21 Alterat? El comte Bernardus i la seva muller Hermengardis fan donació al monestir de Conchas on regeix l'abat Bego de la vila de Bautone en la vicaria Severiacense del pago Rutenico.
 4. D00959(Cerdanya) - Alterat? Judici entre el comte Wifredo i el bisbe Sclubane per les propietats del domus de Sancte Marie de la vall Rositano del pagus Virchitano , terres posades en cultura feia trenta anys per Sarracinus llibert d'Ailone amita del comte , com així ho juren fins a set testimonis presencials possant les mans sobre l'altar de la basílica de Sancti Martini del castell Petra Ommunii del comtat Certeniense. 886-V-27 Alterat? Judici entre el comte Wifredo i el bisbe Sclubane per les propietats del domus de Sancte Marie de la vall Rositano del pagus Virchitano , terres posades en cultura feia trenta anys per Sarracinus llibert d'Ailone amita del comte.
 5. D00963(Osona) - El matrimoni Iohamirus i Egilo ven simul in unum al matrimoni Suniefredo i Hadalrada les seves terres en el territori Ausonense , en la vila de Terradas i en el terme del castell Gorbi , per quinze solidos. 886-I-5 El matrimoni Iohamirus i Egilo ven simul in unum al matrimoni Suniefredo i Hadalrada les seves terres en el territori Ausonense , en la vila de Terradas i en el terme del castell Gorbi.
 6. D01001(Pavia - Tours) - Alterat. El rei Beringgerius a petició del seu fidel Adalbertum confirma a Rotberto abat de Sancti Martini la donació que feu el seu besavi l'emperador Karolus de bens sits a Italia , Caumoniam , el castell Sirmionense , Solarium i Lianam , perdudes per la cupiditat dels temps moderns , ho fa com almoina per el marquès Adalbertum i la seva difunta muller Gislae filla seva. 896|916-II-16 Alterat. El rei Beringgerius a petició del seu fidel Adalbertum confirma a Rotberto abat de Sancti Martini la donació que feu el seu besavi l'emperador Karolus de bens sits a Italia , Caumoniam , el castell Sirmionense , Solarium i Lianam.
 7. D00061(Cerdanya) - Iemella amb els seus fills Vella , Ranilo , Asenarius , Langovardu i Minuilde venen una terra al lloc de Segarane a la vila de Gere en el pau Cerdaniense a Albaro , Momentina , Farudde , Adoario i Fedantio , per 2 sous. 899-VI-12 Iemella amb els seus fills Vella , Ranilo , Asenarius , Langovardu i Minuilde venen una terra a Albaro , Momentina , Farudde , Adoario i Fedantio.
 8. D00099(Conflent) - Laurentius reconeix davant del tribunal presidit per el comte Miró la validesa de les escriptures de compra de terres en el vilar Lare presentades per Gontefredo abat de Sancti Germani. Laurentius reconeix que d'acord amb les escriptures presentades per Stefredi mandatari de l'abat, ell i la seva mare Wismoda, havien fet acte de venta d'aquests bens a l'abat Protasio a les XIII. kalendas de maig del 30è any del rei Karlo, escriptures que havien estat perdudes en la inundació del riu Tet a Exalada. 901-VII-2 Laurentius reconeix davant del tribunal presidit per el comte Miró la validesa de les escriptures de compra de terres al vilar Lare presentades per Gontefredo abat de Sancti Germani.
 9. D00143(Osona) - Caudigosa i Senteldes venen al matrimoni Longuardo i Malivercha, el terç d'una quartera de terra a illas Tendas, en l'apendici de Valle Fecunda, comtat Ausonense, per un solidata. 903-XII-31 Caudigosa i Senteldes venen al matrimoni Longuardo i Malivercha, el terç d'una quartera de terra a illas Tendas, en l'apendici de Valle Fecunda, comtat Ausonense.
 10. D00160(Vallés) - Eudricus bisbe Barchinonensis , consagra l'església de Sancti Stephani en el lloc Vallense prop del riu Tenes. El bisbe, amb el canonges de la seu de Sanctae Crucis , Elias , Salamirus , Pulcresindus , Mogaria , Sesemiro , Wadamiro , Lupo , Witiza , Gundisclo i els fidels laics Dailane , Longobardo , Daniel i Ferrecincus juntament amb el fundadors i habitants de les viles de la parròquia, és a dir , de vila Sancti Stephani , Spina , Breda , Parietes , Liuducro , Reudaldi , el vil·laret anomenat Ermedeo , la mitad de l'alou de Gallegus , i les viles de Sancti Martini , Palatio Aries i Martianus , on es venera aquest sant , consagra l'església segons la llei canónica en honor de Sancti Stephani, on sent recullen les relíquies. El bisbe anomena el prevere Wadamirus com a ministre de l'església, que la dota amb vestiments eclesials, i una terra prop del riu Tenes. Ferrario aporta una terra prop de la curte Sancti Stephani. Fredarius fa dotació d'un camp proper. Guansarius hi dóna dues modiatas de terra en el terme de Martianus. Daniel també hi aporta una modiata del mateix terme, i Baio un camp en vila Liudiviro. El bisbe sotmet segons els cànons , l'església i el seu ministre Wadamirus a la seu de Sanctae Crucis. 904-X-13 Eudricus bisbe Barchinonensis consagra en el lloc Vallense , l'església de Sancti Stephani, prop del riu Tenes.
 11. D00343(Urgell) - Langovardus i Gairimundus com a marmessors del difunt prevere Seniofredo , i per remei de la seva ànima , donen a Witaredo una vinya al lloc anomenat Sekalero de la vila de Cutineto. 908|910-XII-24 Langovardus i Gairimundus com a marmessors del difunt prevere Seniofredo donen a Witaredo una vinya al lloc anomenat Sekalero de la vila de Cutineto.
 12. D00257(Osona) - Els matrimonis Igila i Argelewa i Rodegarius i Auria donen un alou en la Valle Fecunda , en el comtat d'Ausona , que els hi vingué dels seus pares , al monestir de l'església de Sancti Iohannis, que està en el mateix comtat , sobre el riu Tecere , a la vall Riopullense. 910-VI-10 Els matrimonis Igila i Argelewa i Rodegarius i Auria donen un alou en la Valle Fecunda , en el comtat d'Ausona , al monestir de l'església de Sancti Iohannis, que està en el mateix comtat , sobre el riu Tecere , a la vall Riopullense.
 13. D00298(Osona) - Fortunada ven al matrimoni Morenus i Elna dues terres a la vila de Locustaria , en le terme del castell de Taradello del comtat d'Ausona, oper cinc dinarios. 912-?-10|12 Fortunada ven al matrimoni Morenus i Elna dues terres a la vila de Locustaria , en le terme del castell de Taradello del comtat d'Ausona.
 14. D00365(Osona) - Amalberga , per remei de la seva ànima i la del seu difunt marit Langovardo , dóna una terra en el comtat Ausona , en el terme Riopullense , a Valle Facunda , a Vinga , al monestir que en honor de Sancti Ioannis Babtiste feu construir l'abadessa Emmo a en el mateix comtat , a la vall del Tezere. 914-IV-21 Amalberga dóna una terra en el comtat Ausona , en el terme Riopullense , a Valle Facunda , a Vinga , al monestir de Sancti Ioannis Babtiste de la vall del Tezere.

Localitzacions : Cerdanya, Conflent, Narbona - Aquisgrà, Osona, Pavia - Tours, Roergue, Urgell, Vallés

Bibliografia :

Web :

Comentaris :

Creat 2013-07-18. Darrera modificació de la pàgina el 11 de July del 2019 a les 12h22