Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Landefredo

Grafies : Landefredo, Lanfredo, Lanfredus, Lenfredus (lanfredo)

Identitats :

  1. Lanfredus - noble - [ 890|892-IV - 890|892-IV ] : 890|892-IVM - Nimes - Lanfredus
  2. Lanfredo - - [ 905-III - 908-II ] : 908-IIM - Borgonya, Autun - Lanfredo
  3. Lanfredus - jutge - [ [906-909]-VIII - [906-909]-VIII ] : [906-909]-VIIIM - Roergue - Lanfredus
  4. Lanfredo - - [ 908-IV - 908-IV ] : 908-IVM - Borgonya - Kabilone - Lanfredo

Gèneres : M

Documents :

  1. D00752(Nimes) - Alterat? Plet entre el bisbe Gibertus i Genesio per la vila de Bizago a Valle Anagia en el pagus Nemausense. Estant el rei Odo en el bosc de Coysa , prop d'Audita , el bisbe Gibertus presentà al monarca queixa per la ocupació que Genesio havia fet de la vila de Bizagum que li havia vingut a ell feia dotze anys per donació de Bligardis; el rei encarregà a Raimundus comte del pagus la investigació pertinent qui ho subdelegà al vescomte Adlidulfus. Investigat el fet , i no havent presentat Genesio els títols de propietat que havia dit posseir , en l'església de Sanctae Mariae i amb catorze testimonis , el vescomte revesteix al bisbe amb les propietats que figuraven en les seves escriptures : la vila de Bizagum amb l'església de Sanctae Mariae , les viles de Toriadem i Caderilam , Brugarias i Felgarias. 890|892-IV Alterat? Plet entre el bisbe Gibertus i Genesio per la vila de Bizago a Valle Anagia en el pagus Nemausense.
  2. D00520(Borgonya) - A la vila de Vallos , Martinus amb Eurear , Lantfredo i Adalgerio , ven al matrimoni Rotar i Gotsel terres en la vircaria de Sonj... de la dita vila de l'agro Seotunense conquerides a Grimono i Sufficiono , per tres solidos. 905-III A la vila de Vallos , Martinus ven al matrimoni Rotar i Gotsel terres en la vircaria de Sonj... de la dita vila de l'agro Seotunense conquerides a Grimono i Sufficiono.
  3. D00424(Roergue) - Notícia de la restitució que feu Fredrigus al bisbe Hacmarus del mansus que tenia Astarius en territori Nantojole , propietat de Sancta Maria i Sancta Eulalia. Judici realitzat al vicus Sudiriaco del ministerium Valle Serga del pagus Rutenico davant de Jorio , vicari i vas del comte Ermengaudo i els jutges Elias , Claubernus , Aigofredus , Adalelmus , Lanfredus , Adalardus i Airadus. [906-909]-VIII Notícia de la restitució que feu Fredrigus al bisbe Hacmarus del mansus que tenia Astarius en territori Nantojole , propietat de Sancta Maria i Sancta Eulalia.
  4. D00538(Autun) - Leotar dóna a la seva muller Emmeldo , terres a la vila de Vallos , en l'agro Seotunense. 908-II Leotar dóna a la seva muller Emmeldo , terres a la vila de Vallos , en l'agro Seotunense.
  5. D00541(Borgonya - Kabilone) - El matrimoni Nulo I Bernenalis ven al prevere Rotberto , terres en el terme de la vila d'Oseniaco del pagus Cabilonense , per tres solidorum. 908-IV El matrimoni Nulo I Bernenalis ven al prevere Rotberto , terres en el terme de la vila d'Oseniaco del pagus Cabilonense.

Localitzacions : Autun, Borgonya, Borgonya - Kabilone, Nimes, Roergue

Bibliografia :

Web :

Comentaris :

Creat 2013-07-18. Darrera modificació de la pàgina el 11 de July del 2019 a les 12h22