Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : FlorenciusFlorenci

Grafies : Florencio, Florencius, Florencus, Florenius, Florentia, Florentii, Florentino, Florentinus, Florentius, Flurencius (florentius)

Identitats :

 1. Florencio - - [ 901-VIII - 901-VIII ] : 901-VIIIM - Mâçon - Florencio
 2. Florentii - beat - [ - ] : 901|905-IVM - - Florentii
 3. Florencio - - [ 910-I-23 - 910-I-23 ] : 910-I-23M - Osona - Florencio
 4. Florencus - - [ 911-X-23 - 911-X-23 ] : 911-X-23M - Osona - Florencus
 5. Florentia - - [ 913-VI-15 - 913-VI-15 ] : 913-VI-15F - Osona - Florentia
 6. Florentius - prevere - [ 914|961|964 - 914|961|964 ] : 914|961|964M - Provença - Florentius

Gèneres : MF

Documents :

 1. D01088(Pauliacum - Bourges) - Al vicus de Pauliacum Karlomannus atorga a l'abat del monestir de Sancti Florentii , Rodulfus , d'establir-se en el pagus Biturigo en la cella de Nobiliacus on hi descansa Sancti Gundulfus , coneguda ja per el seu predecessor Didoni , en motiu dels danys causats per els Normannis , així com quatre vaixells lliures de navegar sense taxes per totes les aigües del regne. 881-VI-5 Al vicus de Pauliacum Karlomannus atorga a l'abat del monestir de Sancti Florentii , Rodulfus , d'establir-se en el pagus Biturigo en la cella de Nobiliacus on hi descansa Sancti Gundulfus en motiu dels danys causats per els Normannis , així com quatre vaixells lliures de navegar sense taxes per totes les aigües del regne.
 2. D00492(Mâçon) - A la vila de Casellas , Ritkars dóna al seu fidel Atsono un vilar en la vila Colicas i altres terres en el terme de Galiniago , en Madisconensse. 901-VIII A la vila de Casellas , Ritkars dóna al seu fidel Atsono propietats en el terme de Galiniago , en Madisconensse.
 3. D00688(Orleans - Sancti Gundulfi) - En el monestir de Sancti Gundulfi , l'abat Walterius concedeix al matrimoni Amedeus i Mulisenda en cens una terra Andegavensis en la vila de Daiciacus de la vicaria Doadensis , en fixa un pagament anual el dia de sancti Johannis Baptiste de dos solidos. 901|905-IV En el monestir de Sancti Gundulfi , l'abat Walterius concedeix al matrimoni Amedeus i Mulisenda en cens una terra Andegavensis en la vila de Daiciacus de la vicaria Doadensis.
 4. D00250(Osona) - Susanna ven al matrimoni Dodone i Gisilone una terra en l'apendici de la vila de Vigo , en el comtat d'Ausone, per tres solidos. Consensuen la venta Adalberto , Bona i Ingilberto. 910-I-23 Susanna ven al matrimoni Dodone i Gisilone una terra en l'apendici de la vila de Vigo , en el comtat d'Ausone.
 5. D00283(Osona) - El matrimoni Melantus i Macana ven al matrimoni Florencus i Richeleva una terra al castell de Salifortas , en el comtat d'Ausona , per un solido. 911-X-23 El matrimoni Melantus i Macana ven al matrimoni Florencus i Richeleva una terra al castell de Salifortas , en el comtat d'Ausona.
 6. D00334(Osona) - Judici de Vallfogona. En presència dels comtes i marquesos Mirone i Suniario , dels vescomtes Ermemiro i Unifredo i dels jutges Teuderico , Trasobado , Narbonese , Goltredo , Guntirigo , Centurio i Senderedo , i a petició d'Hictore , mandatari de l'abadessa Hemmone , 504 habitants de les viles i vilars en l'adjacència del monestir de Sancti Iohannis (Vinea ,Insula Langobardi , Miralias , Ienebrosa , Calvello , Perella , Francones , Enculatos , Mogio , Olceia , Scluvane , Rodebeldencis , Fornos , Puio redundo , Centullo , Boscharones , Sintigosa , Clarano , Roverbello , Vedellare i Planas) , declaren al uníson que tenen aquestes viles i vilars de la mà de l'abadessa Hemmone , a qui el seu difunt pare el comte Wifredus , per ordre reial , féu reedificar el monestir i qui posà termes a la vall que estava posada en desert , i que dita abadessa sota aquesta autoritat , col·locà els habitants a la vall en benefici i servei seu i dels seus successors al monestir. Se n'exclouen però els habitants de la vila de Cavallaria , i es declaren els termes de la vall. 913-VI-15 Judici de Vallfogona. En presència dels comtes i marquesos Mirone i Suniario , dels vescomtes Ermemiro i Unifredo , i a petició d'Hictore , mandatari de l'abadessa Hemmone , 504 habitants de les viles i vilars en l'adjacència del monestir de Sancti Iohannis , declaren al uníson que tenen aquestes viles i vilars de la mà de l'abadessa Hemmone , a qui el seu difunt pare el comte Wifredus , per ordre reial , féu reedificar el monestir i qui posà termes a la vall que estava posada en desert , i que dita abadessa sota aquesta autoritat , col·locà els habitants a la vall en benefici i servei seu i dels seus successors al monestir.
 7. D00619(Provença) - Alterat. Elecció bisbe Ponsionem. Davant la delicada salud del bisbe Auraicensis Ebraum , que no li permetia atendre al càrrec , i la manca del metropolità en la seu Arelatensi , el rei Conradi juntament amb el comte Bosonis promogué l'entronització del sacerdot Ponsione , nat en el mateix pagus , en reunió solemne feta en l'església del B. Florentii. 914|961|964 Alterat. Elecció bisbe Ponsionem. Davant la delicada salud del bisbe Auraicensis Ebraum , que no li permetia atendre al càrrec , i la manca del metropolità en la seu Arelatensi , el rei Conradi juntament amb el comte Bosonis promogué l'entronització del sacerdot Ponsione , nat en el mateix pagus , en reunió solemne feta en l'església del B. Florentii.

Localitzacions : Mâçon, Orleans - Sancti Gundulfi, Osona, Pauliacum - Bourges, Provença

Bibliografia :

Web :

Comentaris :

Creat 2013-07-18. Darrera modificació de la pàgina el 11 de July del 2019 a les 12h22