Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Eldevinus

Grafies : Eldevino, Eldevinus, Eldovino, Eldovinus, Eldubinus, Ellovino (eldovino)

Identitats :

  1. Eldoino - vasso - [ 888-IV-30 - 888-VI-4 ] : 888-VI-4M - Empúries - Eldoino
  2. Eldovinus - - [ 904-XI-27 - 904-XI-27 ] : 904-XI-27M - Besalú - Eldovinus

Gèneres : M

Documents :

  1. D00869(Empúries) - Davant del bisbe Gerundensis Theotario i en judici dels comtes Delane i Soniario , del vescomte Petrono i una llarga llista de jutges , Adisclus s'evacua davant d'Auderico mandatari del bisbe per una terra que reconeix estar en la vila Uliano en territori Impuritano en propietat del bisbe i no en la de Torrocella com ell pretenia , per no poder aportar proves al seu favor mentre que el bisbe presentà escriptures i preceptes reials. 888-IV-30 Davant del bisbe Gerundensis Theotario i en judici dels comtes Delane i Soniario , del vescomte Petrono i una llarga llista de jutges , Adisclus s'evacua davant d'Auderico mandatari del bisbe per una terra que reconeix estar en la vila Uliano en territori Impuritano en propietat del bisbe i no en la de Torrocella com ell pretenia.
  2. D00870(Empúries) - Malannacus escriu copia de l'evacuació d'Adisclus davant d'Auderico mandatari del bisbe Gerundensis Teothario en judici dels comtes Delane i Soniario i del vescomte Petrono per una finca entre les viles d'Uliano i Torocella en territori Impuritano. 888-VI-4 Malannacus escriu copia de l'evacuació d'Adisclus davant d'Auderico mandatari del bisbe Gerundensis Teothario en judici dels comtes Delane i Soniario i del vescomte Petrono per una finca entre les viles d'Uliano i Torocella en territori Impuritano.
  3. D00162(Besalú) - El bisbe Servusdei consagra l'esglesia de Sancti Petri en el lloc anomenat Campo Rotundo en (pagus?) Besuldunense. Suniarius i Bonnesindus la doten amb camps a Pinosam i la vila Placiti. El bisbe sotmet les viles de Tabulato , Pungam Fracorum , Magriano , Frexaneto amb Porrarias , Segorilias , Graxanturri i Paratella a la parròquia i la posa sota la jurisdicció de la seu de Sanctae Mariae intramurs de la ciutat de Jerunde segons l'ordenament canònic. 904-XI-27 El bisbe Servusdei consagra l'esglesia de Sancti Petri en el lloc anomenat Campo Rotundo en (pagus?) Besuldunense.

Localitzacions : Besalú, Empúries

Bibliografia :

Web :

Comentaris :

Creat 2013-07-18. Darrera modificació de la pàgina el 11 de July del 2019 a les 12h22