Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Cononi

Grafies : Coninus, Cononi (cononi)

Identitats :

  1. Vuaninci - bon home, ardiaca, sacerdot - [ 887 - 907-IV-7 ] : 907-IV-7M - Mâçon, Lió - Mâçon, Provença - Vuaninci, Waningo, Waninus, Coninus, Guaningus
  2. Cononi - - [ 889-XI - 889-XI ] : 889-XIF - Pallars - Cononi

Gèneres : MF

Documents :

  1. D00470(Mâçon) - Alterat. A Matisconense , el bisbe Geiraldus dóna una terra de Sancti Vincentii , sita en la vila de Colonicas de l'agro Marciacense del pagus Madisconense , en precària a Bodo i el seu germà Rodberto. Es fixa un pagament anual a Sancta Maria de vuit denarios , i un plaç de renovació de cinc anya. 804|898|[902-904]-V Alterat. A Matisconense , el bisbe Geiraldus dóna una terra en precària a Bodo i el seu germà Rodberto.
  2. D00938(Mâçon) - Alterat? Geroldus bisbe Matisconensium confirma a Ingelarius abat de Cariloci la capella dedicada a S. Martini cedida per el seu antecessor el bisbe Lamberto. 887 Alterat? Geroldus bisbe Matisconensium confirma a Ingelarius abat de Cariloci la capella dedicada a S. Martini cedida per el seu antecessor el bisbe Lamberto.
  3. D00832(Pallars) - El matrimoni Gloriosus i Ermetrota ven al matrimoni Datoni i Cononi una terra a Lacuna en el lloc anomenat Agose , per un solido. 889-XI El matrimoni Gloriosus i Ermetrota ven al matrimoni Datoni i Cononi una terra a Lacuna en el lloc anomenat Agose.
  4. D00266(Mâçon) - Ava , abadessa , testa a favor del seu germà , el comte Wilelmo, la vila de Cluniacum , sita sobre el riu Grauna , en el comtat Matisconese. Ho fa a canvi de l'usdefruit de la vila d'Audoenis , sita sobre el riu Carnonis, en el comtat Calmontensi. 893-XI-9 Ava , abadessa , testa a favor del seu germà , el comte Wilelmo, la vila de Cluniacum.
  5. D00522(Lió - Mâçon) - A la ciutat de Matisconum , el matrimoni Azo i Hildeardis , amb el consentiment de Wangesio , ven al matrimoni Stephano i Girbergane , segons la llei sàlica , les seves possessions en la vila Tarbonato en el terme Pistriacense del pagus Lucdunense ; per deu solidos. S'ajunta nota d'entrega de l'alou d'Azo per andelangum de Stephano , segons la mateixa llei , feta davant del comte Leutaldo i els bons homes Ramnulfo , Rocconi , Saliconi , Evrard , Evrard , Remigio , Grimal , Stadfredo , Leubald , Astrald , Lanbert , Waningo , Framnald , Stephano i Azo. 905|907-XI-2 A la ciutat de Matisconum , el matrimoni Azo i Hildeardis ven al matrimoni Stephano i Girbergane , segons la llei sàlica , les seves possessions en la vila Tarbonato en el terme Pistriacense del pagus Lucdunense.
  6. D00621(Provença) - A Apt , Georges fa donació de terres en la vila Incocticus (regest). 906-VII-4 A Apt , Georges fa donació de terres en la vila Incocticus.
  7. D00533(Mâçon) - Geraldus bisbe Matiscensis , renova la prestaria feta al venerable Bodonis de l'alou que donà Leutaldus per l'ànima del seu pare ; se'n fixa un pagament el dia de S. Vincentii de vint denarios. 907-IV-7 Geraldus bisbe Matiscensis , renova la prestaria feta al venerable Bodonis de l'alou que donà Leutaldus per l'ànima del seu pare.

Localitzacions : Lió - Mâçon, Mâçon, Pallars, Provença

Bibliografia :

Web :

Comentaris :

Creat 2013-07-18. Darrera modificació de la pàgina el 11 de July del 2019 a les 12h22