Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Serra Longa

Grafies : Serra Longa, Serram Longam

Tipologia : capud en castell Clairano

Documents :

D00804(Manresa)

  1. Serra Longa, capud
    1. sunt ipses campus in caput de Serra Longa , in locum Modeliano , in castro Clairano ,
916-V-2 El matrimoni Saboron i Primitia ven al comte Suniario fill del difunt Wifredo tres cases i camps en el vilar anomenat Spelunca de Saberon i en el cap de la Serra Longa sits en el castell de Clarano del terme de Modeliano del comtat de Menresa.

Bibliografia :

Web :


Tipologia : genèric

Documents :

D00836(Manresa - Orleans)

  1. Serram Longam, genèric
    1. hoc est de ipso rivo de Olone qui infunditur in Rivo Lato , deinde per ipsos montes super villam Torcona usque in Balzo Rubio , deinde as Serram Longam sicut aque vertunt , deinde per stratam per Serram Longam discurrentem super villam Matacanis & pervenit ad ficturum qui discurrit in Lubricato , deine a Rivo Lato usque ad Lubricatum & pervenit ad rivo de Olone.
889-VI-24 Alterat. El rei Odó dóna a l'arquebisbe Tedardus en favor Godemari bisbe Ausonensi i Menrensis per a la seva seu dedicada a la verge Maria i sant Pere llargament depauperada per els pagans , les dignitats reials de la ciutat de Menrense amb el consentiment del comte i la vall anomenada d'Artes.
D00835(Manresa - Orleans)

  1. Serram Longam, genèric
    1. hoc est de ipso rivo de Olone qui infunditur in Rivo Lato , deinde per ipsos montes super villam Torcona usque in Balzo Rubio , deinde as Serram Longam sicut aque vertunt , deinde per stratam per Serram Longam discurrentem super villam Matacanis & pervenit ad ficturum qui discurrit in Lubricato , deine a Rivo Lato usque ad Lubricatum & pervenit ad Olonem.
888|889-VI-24 Alterat. El rei Odó dóna al bisbe Ermemirus en favor Godemari bisbe Ausonensi per a la seva seu dedicada a la verge Maria i sant Pere llargament depauperada per els pagans , la vila de Vicus , el pagus Menrensem i la vall anomenada d'Artes.

Bibliografia :

Web :


Creat 2014-11-07. Darrera modificació de la pàgina el 15 de July del 2019 a les 16h33