Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : BussiagoSaint Huruge

Grafies : Bussiago, Busiago, Beciago

Tipologia : vila en agro Aenacensi

Documents :

D00986(Maçon)

 1. Beciago, vila
  1. alio curtilo in villa Beciago vocat.
885-III El matrimoni Adoardus i Ava amb el seu fill Ebardo ven al matrimoni Iotsalt i Bundancia terres en la vila de Comandis de l'agro Ageacense del pagus Madisconense.
D00557(Mâçon)

 1. Bussiago, vila
  1. Domino fratribus Rotbert & uxor sua Elenane , emtores , ego Isembergiane , Estevenane & Folherio & Engelteo , venditores , vendedimus nos vobis aliquid de res nostras que sunt sitas in pago Matisconense , in agro Aenacensi , in villa Bussiago :
  2. Actum Busiago villa.

910-IV A la vila de Busiago , Isembergiane , Estevenane , Folherio i Engelteo venen al matrimoni Rotbert i Elenane , terres que tenien insimul en la vila de Bussiago de l'agro Aenacensi en el pagus Matisconense.
D00558(Mâçon)

 1. Busiago, vila
  1. Domino fratribus Rotbert & uxor sua Elenane , emtores , ego Octouros & Basenus & uxores eorum Elenane & Purane , venditur , vendedimus nos vobis aliquid de res nostras que sunt sitas in pago Matisconense , in agro Ainacense , in villa Busiago ;
  2. Actum Busiago villa.

910 A la vila de Busiago , els matrimonis Octouros i Elenane i Basenus i Purane , venen al matrimoni Rotbert i Elenane un camp a Frommental , en la vila de Busiago de l'agro Ainacense en el pagus Matisconense.

Bibliografia :

Web : Wikipedia CTHS

Conté :


Creat 2012-01-13. Darrera modificació de la pàgina el 15 de July del 2019 a les 16h33