Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Montilio

Grafies : Montilio, Montiliaros, Montiliis

Tipologia : vila en comtat Brivatensem o en vicaria Brivatensem

Documents :

D00510(Alvèrnia)

  1. Montilio, vila
    1. & positi sunt in pago Arvernico , in comitatu Brivatensi , in villari quod dicitur ad illo Montilio ;
903-VII Alterat? Stephanus , per l'ànima del seu pare Rigaldi , dóna a la congregació de l'església de Sancti Juliani del vicus Brivates , regida per el duc Guillemus , el degà Eldefredi i el prepòsit Nectardi , bens propis i de conquesta en la vila de Montilio del comtat Brivatensi en el pagus Arvernico.
D00567(Alvèrnia)

  1. Montiliis, vila
    1. quae res sitae sunt in comitatu Arvernico , in vicaria Brivatensi , in villa quae dicitur Montiliis ; id est mansos duos cum campis , curtis , vineis , pratis & omnibusadjacentiis ; quaesitum vel quidquid adinquirendum est.
912-VI Alterat. El matrimoni Rainulphus i Gauzberga donen a Arlebaldus , prepòsit de l'església dedicada a Sancti Juliani i als seus canoneges , dos mansus en la vila dita de Montiliis de la vicaria Brivatensi en el comtat Arvernico.

Bibliografia :

Web :


Tipologia : genèric

Documents :

D00521(Alvèrnia)

  1. Montiliaros, genèric
    1. unus campus fines habet , ille qui nominatur ad illos Montiliaros , de uno latere vias publicas , de aliis duobus lateribus terram Sancti Juliani , de fronte subteriore terram Adalardi , de quarto vero latere rivum qui dicitur Ambron ;
905-V-28 Alterat. Giraudus bescanvia amb Eldefredum i Nectardum , prepòsit i degà respectivament de la congragacio de Sancti Juliani , terres en la cultura de la vila de Casiliago.

Bibliografia :

Web :


Creat 2011-11-17. Darrera modificació de la pàgina el 15 de July del 2019 a les 16h33