Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki
Dades

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : CompendioCompiègne
Palau de Compiègne

Grafies : Compendio, Compendium

Tipologia : palau

Documents :

D01576(Compiègne - Chalons)

 1. Compendio, palau
  1. Actum Compendio palacio in Del nomine feliciter amen.
875-VI-9 Alterat. Al palau de Compendio el rei Karolus a petició del bisbe Cathalaunensium Vuillebertus i del notari Adalgarius retorna al bisbat l'abadiola de Sancti Sulpicii del costat del pont sobre el riu Maternam que té en benefici el comte Gozfredus.
D01577(Compiègne - Chalons)

 1. Compendio, palau
  1. Actum Compendio palacio in Del nomine feliciter amen.
875-VI-9 Alterat. Al palau de Compendio el rei Karolus a petició del bisbe Cathalaunensium Vuillebertus i del canceller reial Adalgarius retorna al bisbat l'abadiola de Sancti Sulpicii del costat del pont sobre el riu Maternam que té en benefici Gauzfridus.
D01365(Compiegne - Troyes)

 1. Compendio, palau
  1. Actum Compendio palatio , in Dei nomine feliciter. Amen.
877-III-29 Al palau de Compendio l'emperador Karolus emet precepte per el monestir de Sancti Petri i Sancto Frodoberti a petició del seu ministerial i duc Bosonis.
D01015(Compiegne - Borgonya)

 1. Compendium, palau
  1. Actum apud Compendium publicum palatium in Dei nomine féliciter , amen.
883-II-20 Al palau de Compendium el rei Karlomanus emet precepte per el monestir dedicat a Sancti Salvatoris anomenat Alfa del pagus Atoariensi reconeixent com abat a Rotfridum abat de Mansus de Corboni també conegut com Cella Nova i revalidant els preceptes que per la casa havien fet el seu pietòs pare Lhudovici i l'august avi Karoli i en nom de la seva àvia la reina Hirmendrudi , la seva mare Ansgardi i el seu germà Lhudovico.
D01003(Compiegne - Marsella)

 1. Compendium, palau
  1. Actam apud Compendium publicum palacium.
884-II-4 Precepte de Karlomannus per Berengarii bisbe Massiliensi a precs de l'abat Ugo i l'arquebisbe Frotarius transferint al comtat Massiliensi la vila de Cilianum del comtat Forojuliensi per tornar-la sota la tutela de Sanctae Mariae et Sancti Victoris.
D00999(Compiegne - Rases)

 1. Compendio, palau
  1. Actum Compendio palatium , in Dei nomine feliciter. Amen.
884-II-4 Alterat? El rei Karlomannus a petició del seu fidel Leotricus concedeix a l'arquebisbe Narbonensis Sigebodi i la seva seu les propietats en el comtat Redensi de Septimània que el seu avi Karolus havia cedit al seu vasso Hildrico.
D00996(Compiegne - Chalons)

 1. Compendio, palau
  1. Actum Compendio palacio in Dei nomine feliciter amen.
880|884-III-3 Al palau de Compendio el rei Karlomannus a petició de Bernonem bisbe Cathalaunensem cedeix en benefici l'abadiola de Sancti Sulpicii al seu vassall el jutge Rothardus.
D01610(Compiegne - Tours)

 1. Compendio, palau
  1. Actum Compendio palatio , XVIII. kalendas julii , eodem rege regnante anno VII. , indictione X. , in Dei nomine feliciter.
899-VI-14 Alterat. El rei Karolus emet precepte per a Rotbertus abat del monestir de Sancti Martini del suburbi de la ciutat de Turonice confirmant-li la seva donació de terres en els pagus Tornetrensi i Cavillonensi i la pancarta completa de bens del monestir.
D01606(Compiegne - Borgonya)

 1. Compendio, palau
  1. Actum Compendio palatio.
900 Al palau de Compendio el rei Karolus a petició del comte Richardi restitueix a l'església de Sancti Stephani Autissiodorensis i al seu bisbe Herifrido la vila de Crevennus del mateix pagus.
D01608(Compiegne - Borgonya)

 1. Compendio, palau
  1. Actum Compendio palatio , in Christi nomine feliciter.
902-III-14 Al palau de Compendio el rei Karolus confirma al bisbe Herifridus Autissiodorensis la restitució de Malliacum segons els diplomes previs de l'emperador Karolus i el rei Hludovuici.
D01520(Compiegne - Dijon)

 1. Compendio, palau
  1. Actum Compendio placio.
907-IV-4 En el palau de Compendio i a petició del bisbe Herigrinus , el comte Richardus i el fidel Manases , el rei Karolus confirma precepte anterior fet per l'emperador Karoli per el seu fidel Otberto.
D00238(Gòtia - Compiegne)

 1. Compendio, palau
  1. Actum Compendio palatio. In Dei nomine felicite. Amen.
909-VI-5 Precepte del rei Carles per Regembaldus , abat del monestir de Psalmodio en el pagus Nemausensi.
D01587(Compiegne - Barcelona)

 1. Compendio, palau
  1. Actum Compendio palatio regali
986-[I-II] Alterat. Al palau de Compendio el rei Lotharius emet percepte per a l'abat Odo del monestir de Sancti Cucuphati del lloc anomenat Octaviano confirmat-li els bens i renovant els preceptes previs que Karoli Magni i el seu pare Ledovici havien fet per la casa i que s'havien cremat per l'acció dels Paganorum.

Bibliografia :

Web : Wikipedia


Tipologia : genèric

Documents :

D01367(Compiegne - Picardia)

 1. Compendio, genèric
  1. Actum Compendio
877-III-16 Alterat. A Compendio el rei Ludovvicus confirma el bescanvi fet entre Hodo abat del monestir de Corbeia i el comte Ghuonradus amb Raginelmo bisbe Tornacensium.

Bibliografia :

Web :


Tipologia : monestir

Documents :

D01368(Compiegne - Autun)

 1. Compendio, monestir
  1. Actum Compendio regio monasterio. In Dei nomine , feliciter. Amen.
877-II-23 Alterat? Al monestir de Compendio l'emperador Karolus cedeix a Adalgarius bisbe Aeduorum l'abadia de Flaviniacum amb Corbiniaco de qui depén.
D01593(Borgonya)

 1. Compendio, monestir
  1. Actum Compendio monasterio , in Dei nomine feliciter. Amen.
877-V-7 Alterat. Al monestir de Compendio l'emperador Karolus retorna al cenobi Sancti Germani Autisiodorensis l'alou que el fidel Adelbertus els hi habia cedit en les viles de Rivisiaco i Sarmasia del comtat Senonici i que havia anat erròniament al fisc.

Bibliografia :

Web :


Creat 2010-12-23. Darrera modificació de la pàgina el 05 de May del 2023 a les 12h48