Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki
Dades

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : SendareSagnari

Tipologia : vila o vilar en Ripoll o en vall Ripoll

Documents :

D00910(Osona)

 1. Sendare, vilar
  1. Et in valle Riopullo villare que dictur Sendare , casas cum curtes & ortos & terras cultas & incultas , cum exiis & regresiis earum & terras que comparavimus de Daniel , sicut in nostris scripturis resonant , & alias terras que ibidem habemus per aprisione.
885-VI-26 Alterat. El comte i marquès Wifredus i la comtessa Winedildes donen al monestir de Sancti Ihoannis Babtiste del comtat d'Ausona la seva filla Emmone i doten a l'institució amb viles i esglesies de les valls de Riopullo , Congusto i Confletano , del castell de Bisaura i del comtat Impuritano i amb cinc servents.
D01061(Osona)

 1. Sendare, vilar
  1. Et in valle de Riopullo in villare que dictur Sendare , chasas cum curtes & ortos cum exio & regresio & terras que comparavimus de Daniel , sicut in nostris scripturis resonant , & alias terras que ibidem abemus per aprisione.
885-VI-27 Alterat. El comte i marquès Vifredus i la comtessa Winedildes donen al monestir de Sancti Ihoannis Babtiste de la vall de Riopullo del comtat d'Ausona la seva filla Emmone i doten a l'institució amb el castell de Mocoronio i viles i esglesies de les valls de Riopullo , Congusto i Confletano , del castell de Bisaura i del comtats Vergitano i Impuritano i amb cinc servents.
D00909(Osona)

 1. Sendare, vilar
  1. Et in valle de Riopullo , in villare que dicitur Sendare , casa , curte & orto , & exio & regressio suo , & terras quod comparavimus de Daniel , sicut in nostris scripturis resonant , & alias terras quem ibidem habemus per aprisionem.
887-VI-24 Alterat. Godmarus bisbe Ausonensis consagra l'església dedicada a Sancti Joannis Baptiste en la vall de Riopullo del comtat Ausona construida per els comtes Wifredus i Winidildes.
D00908(Osona)

 1. Sendare, vila
  1. Et in valle de Riopullo , in villa que dicitur Sendare , casas cum curte & ortos , cum exio vel regressio earum , & terras quod comparavimus de Daniel , sicut in nostris scripturis resonant , & alias terras que ibidem habemus per aprisionem
887-VI-27 Alterat. Gotmarus bisbe Ausonensis consagra l'església dedicada a Sancti Joannis Baptiste en la vall de Riopullo del comtat Ausona construida per els comtes Wifredus i Winidildes que hi dediquen la seva filla Emmone.
D00110(Osona)

 1. Sendare, vila
  1. Terre site in Rivopullo , in villa Sendare , in Oriola

902 L'abadessa Emma compra a un particular una terra a Oriola, en la vila Sendare de Rivopullo.

Bibliografia :

Web : enciclopedia.cat

Conté :


Tipologia : genèric en pagus Osona

Documents :

D00052(Gòtia - Tours)

 1. Sennare, genèric
  1. & in Sennare quicquid habere videntur
899-VI-4 Precepte de Carles el Simple per Emma abadessa del monestir de San Joan Baptista (de les Abadesses).

Bibliografia :

Web :


Creat 2010-09-06. Darrera modificació de la pàgina el 30 de July del 2019 a les 09h35