Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : StivolaEstiula

Grafies : Stivola, Stiula, Llivola, Estivola

Tipologia : genèric

Documents :

D00875(Osona)

 1. Stiula, genèric
  1. Et insuper concessit homines de Stiula & de Ordina ad servitium faciendum ad ipso monasterio.
888-IV-20 Alterat? El bisbe Godmarus consagra l'església dedicada a Sanctae Dei Genitricis Mariae de la vall de Rivopullo del comtat Ausona , construida per els comtes Wifredus i Gunudillis , que la dotan amb la vila de Loci del comtat Cerdania i el seu fill Radulfo amb la seva heretat als comtats de Cerdania , Bergitano , Urgello i en la Marca , dotalia que posen en les mans de l'abat Dagini.
D00876(Osona)

 1. Stiula, genèric
  1. Et insuper concessit homines de Stiula & de Ordina ad servicium faciendum vel ad recuperaciones ipso monasterio.
888-IV-20 Alterat? Gesta que feu consignar el comte Gifredus dels alous del monestir de Sante Marie Rivipollensis el dia de la seva consagració quan li cedí amb la seva muller , la comtessa Guinidildis , el seu propi fill Rodulfum amb la seva heretat.
D00081(Osona)

 1. Stivola, genèric
  1. Nos iam praedicti homines supranominati de Stivola vel de suo proprio Monte Nigro
900-IV-30 Acta judicial de la falta de pagament dels delmes de Santa Maria (de Ripoll) per part dels habitants d'Stivola i Monte Nigro.

Bibliografia :

Web : enciclopedia.cat ICGC ICGC


Tipologia : vila en vall Ripoll

Documents :

D01045(Ripoll)

 1. Llivola, vila
  1. Servicium namque regale quod debent homines de villis , id est Ordina & Llivola , quod Wifredus comis ibi concessit , piscationes quoque aquarum de Tezer , id est de Ripamala usque ad ipsa Spata , de Freveir , de molendinis Giminella usque in Tezer , mercati vero prefati loci , de toloneo & de omnem iusticiam ibi peragendam terciam partem.
~918 Alterat? Breu de les possesions de Santa Maria de Ripoll en l'eleccio de l'anat Ennego.
D01046(Breisach - Ripoll)

 1. Estivola, vila
  1. Servitium namque regale quod homines de villa Ordina debent & Estivola , praedictus constituimus coenobio , piscationes quoque aquarum de Tezer , id est , de Ripamala usque ad ipsa Spada & de Freber , de molendinis Geminella usque in Tezer , mercatum praefati loci de toloneo & omnem justitiam ibi peragendam tertiam parte delegamus.
938-VIII-24 El rei Ludovicus emet diploma per el monjo Godmarus del cenobi de Sancti Cucuphatis confirmant les possessions del monestir de Sanctae Mariae de la vall de Riopullo i del seu abat Ennego.

Bibliografia :

Web :


Creat 2010-08-20. Darrera modificació de la pàgina el 15 de July del 2019 a les 16h33