Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki
Dades

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Apta JuliaAt
Apt
Ate
At de Valclusa
Bisbat d'At
Comtat d'At

Grafies : Aptensis, Aptense, Atense

Tipologia : bisbat

Documents :

D00950(Gòtia)

 1. Aptensis, bisbat
  1. Adfuere autem Rostagnus Arelatensis , Matfridus Aquensis , Ermaldus Ebredunensis archiepiscopi , & cum eois Paulus Aptensis , Berengarius Massiliensis , & alii.
[885 - 890]-XI-17 Alterat. Concili de Portus fet per l'arquebisbe Theodardus amb sis arquebisbes i quince bisbes més contra els nomenaments de Silva hispanus com arquebisbe , qui foragità a Ingoberto Urgellitano consagrat per Sigebodo i el d'Ermemirum com bisbe Gerundensi contra el de Servodei consagrat per Theodardus propiciats per els bisbes Gotmarus Ausonensis i Frodoinus Barcinonensis on el bisbe Gotmarus demanà perdó i el comte Sinuario fou encausat. Anats a l'esglesia de Sanctae Mariae Urgellae es renova l'anatema del papa Stephani contra els rebels que són finalment degradats , Frodoino demana i obté el perdò.
D00006(Gòtia)

 1. Apta Julia, bisbat
  1. Paulus Aptensis
[840-893] Alterat. Vita Sancti Theodardi

Bibliografia :

Web : Wikipedia

Persones :

 • Paulus bisbe (D00950)[885 - 890]-XI-17 (Gòtia)
  Alterat. Concili de Portus fet per l'arquebisbe Theodardus amb sis arquebisbes i quince bisbes més contra els nomenaments de Silva hispanus com arquebisbe , qui foragità a Ingoberto Urgellitano consagrat per Sigebodo i el d'Ermemirum com bisbe Gerundensi contra el de Servodei consagrat per Theodardus propiciats per els bisbes Gotmarus Ausonensis i Frodoinus Barcinonensis on el bisbe Gotmarus demanà perdó i el comte Sinuario fou encausat. Anats a l'esglesia de Sanctae Mariae Urgellae es renova l'anatema del papa Stephani contra els rebels que són finalment degradats , Frodoino demana i obté el perdò.
  (D00006)[840-893] (Gòtia)
  Alterat. Vita Sancti Theodardi

Tipologia : comtat

Documents :

D00551(Gòtia - Provença)

 1. Aptense, comtat
  1. in comitatu Aptense , villam meam Ausnavam sub omni integritate , cum omnibus adjacentiis & appendiciis suis ,

909-IX-3 A la ciutat d'Avenione , Fulcherius dóta a la seva muller Raimodis segons la llei romana , amb onze viles en els comtats Aptense , Aquense , Secus Tyronense i Regense.
D00552(Gòtia - Provença)

 1. Atense, comtat
  1. In comitatu Atense , villa Ausnava , sub omni integritate , cum omnibus adjacentiis & apenditiis suis , & in ipso comitatu villa , nomine Serrulio , cum apenditiis & adjacentiis suis ;

909-IX-3 Alterat. Fragment de detall de la dot de Fulcherius a Raimodis.

Bibliografia :

Web :

Conté :


Creat 2010-06-09. Darrera modificació de la pàgina el 15 de July del 2019 a les 16h33