Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Leboinus

Àlies :

Grafies : Leboinus

Gènere : M

Titulació : bisbe, cobisbe

Període documentat : [ 879-X-15 - 886|887-V-18 ] : 886|887-V-18

Localització : Vienne, Borgonya

Documents : 3 / 0

 1. D01144(Vienne)

  1. Leoboinus, cobisbe
   1. Leoboinus , corepiscopus.
  879-X-15 Alterat. Concili celebrat a Mantalam , territorii Viennensis després de la mort de l'emperador Karoli i del seu fill el rei Ludovicus on vint-i-sis bisbes , considerant la tutela del Papa Joanem i la seva influència entre Galliis i a Italia trien a Bosonem com a rei.
 2. D00939(Borgonya)

  1. Leboinus, cobisbe
   1. Bernoinus humilis sanctae Dei Viennensis ecclesiae archiepiscopus. Geylo sanctae Lingonensis ecclesiae humilis episcopus. Adalgarius Aeduorum episcopus. Stephanus dignatione divina Cabilonensis ecclesiae episcopus. Adalbaldus Bellicensis ecclesiae episcopus. Geraldus sanctae Matisconensis ecclesiae episcopus. Isaac humilis Valentinensis ecclesiae episcopus. Leboinus chorepiscopus Lugdunensis.
  886|887 Reunits en el monestir de Sancti Marcelli els arquebisbes Aurelianus i Bernoinus amb els bisbes Geylo Lingonensis , Adalgarius Aeduorum , Stephanus Cabilonensis , Adalbaldus Bellicensis , Geraldus Matisconensis i Isaac Valentinensis i Leboinus confirmen les possessions del monestir de Caruslocus al seu abat Ingelarius.
 3. D00937(Borgonya)

  1. Leboinus, bisbe
   1. Ubi fuerunt domni & sanctissimi arquiepiscopi Aurelianus , Bernuinus , necnon & reverentissimi episcopi , Adalgarius , Geylo , Stephanus , Giraldus , Adalbaldus , Isaac & Leboinus.
  886|887-V-18 Alterat. Reunits en concili en l'església de S. Marcelli del suburbi Cabilonensi els arquebisbes Aurelianus Lugdunensis i Bernuinus Viennensis amb els bisbes Adalgarius , Geylo Lingonensis , Stephanus Cabilonensis , Giraldus Matisconensis , Adalbaldus , Isaac Valentinensis i Leboinus refermen la decisió presa per el bisbe Isaac antecessor de Geylo referent a la propietat per part de S. Martini de Luco sobre els delmes de la capella de S. Marcellini regida per el prevere Adalardum.

Bibliografia :

Relacions :

Llocs :

Web :

Creat 2016-08-22. Darrera modificació de la pàgina el 21 de February del 2020 a les 08h33