Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Susanna

Àlies :

Grafies : Susanna

Gènere : F

Titulació : serventa

Període documentat : [ 885-VI-26 - 887-VI-27 ] : 887-VI-27

Localització : Osona

Documents : 4 / 0

 1. D00910(Osona)

  1. Susanna, serventa
   1. Et donamus aliquid de servos nostros his nominibus , Samsone & Walterio , Bellone , Adilia , Susanna.
  885-VI-26 Alterat. El comte i marquès Wifredus i la comtessa Winedildes donen al monestir de Sancti Ihoannis Babtiste del comtat d'Ausona la seva filla Emmone i doten a l'institució amb viles i esglesies de les valls de Riopullo , Congusto i Confletano , del castell de Bisaura i del comtat Impuritano i amb cinc servents.
 2. D01061(Osona)

  1. Susanna, serventa
   1. Et tradimus ibi ad domum Sancti Iohannis Babtiste aliquis de servos nostros , is nominibus , Samson , Qualtario , Bellone , Adilia , Susanna.
  885-VI-27 Alterat. El comte i marquès Vifredus i la comtessa Winedildes donen al monestir de Sancti Ihoannis Babtiste de la vall de Riopullo del comtat d'Ausona la seva filla Emmone i doten a l'institució amb el castell de Mocoronio i viles i esglesies de les valls de Riopullo , Congusto i Confletano , del castell de Bisaura i del comtats Vergitano i Impuritano i amb cinc servents.
 3. D00909(Osona)

  1. Susanna, serventa
   1. Et tradimus ibi ad domum Sancti Joannis Baptiste aliquid de servos nostros , his nominibus : Samson , Waltario & Bellone , Adilia , Susanna.
  887-VI-24 Alterat. Godmarus bisbe Ausonensis consagra l'església dedicada a Sancti Joannis Baptiste en la vall de Riopullo del comtat Ausona construida per els comtes Wifredus i Winidildes.
 4. D00908(Osona)

  1. Susanna, serventa
   1. Et tradimus ibi ad domum Sancti Joannis Baptiste aliquid de servos nostros , his nominibus : Samson , Gualterio & Bellone , Azilia , Susanna.
  887-VI-27 Alterat. Gotmarus bisbe Ausonensis consagra l'església dedicada a Sancti Joannis Baptiste en la vall de Riopullo del comtat Ausona construida per els comtes Wifredus i Winidildes que hi dediquen la seva filla Emmone.

Bibliografia :

Relacions :

Llocs :

Web :

Creat 2016-05-11. Darrera modificació de la pàgina el 30 de juliol del 2019 a les 10h00