Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Fructo : idem a Fructuoso sacerdot, prevere, canonge ?

Àlies :

Grafies : Fructo, Frico

Gènere : M

Titulació : prevere, notari, anaterius

Període documentat : [ 888-IV-20 - 888-IV-20 ] : 888-IV-20

Localització : Osona

Documents : 2 / 0

 1. D00874(Osona)

  1. Fructo, prevere, notari
   1. Godemarus episcopus. Recemirus abba. Fastila presbiter. Fructo presbiter atque notarius. Bradila. Iamius subscripsi. Signum Notarius. Signum Radulfus. Signum Oliba. Signum Martini. (Crismó) Tructurius.
  888-IV-20 Alterat? El bisbe Godmarus consagra l'església dedicada a Sanctae Dei Genitricis Mariae de la vall de Rivopullo del comtat Ausona , construida per els comtes Wifredus i Widinildes , que la dotan amb la vila de Loci del comtat Cerdania i el seu fill Radulf amb la seva heretat , dotalia que posen en les mans de l'abat Dagini.
 2. D00875(Osona)

  1. Frico, prevere , notari
   1. Festila presbiter sig+num. Nidemor signum. Frico presbiter atque anaterius sig+num. Sig+num Martini. Sig+num Oliba. Sig+num. Sign+um Notarius. Sign+um Birborlus.
  888-IV-20 Alterat? El bisbe Godmarus consagra l'església dedicada a Sanctae Dei Genitricis Mariae de la vall de Rivopullo del comtat Ausona , construida per els comtes Wifredus i Gunudillis , que la dotan amb la vila de Loci del comtat Cerdania i el seu fill Radulfo amb la seva heretat als comtats de Cerdania , Bergitano , Urgello i en la Marca , dotalia que posen en les mans de l'abat Dagini.

Bibliografia :

Relacions :

Llocs :

Web :

Creat 2015-12-23. Darrera modificació de la pàgina el 11 de July del 2019 a les 12h24