Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Aidus

Àlies :

Grafies : Aidus, Aiolus, Aydus, Aldo

Gènere : M

Titulació : escrivà

Període documentat : [ 892|893-VII - 912-IV ] : 912-IV

Localització : Mâçon

Documents : 10 / 0

 1. D00714(Mâçon)

  1. Aldo, escrivà
   1. Aldo , roitus , scripsit , datavit die lunis , in mense julio , anno VVI.to regnante Odoni regem.
  892|893-VII Alterat. El matrimoni Madalbert i Elena compren al matrimoni Anselmus i Ava les esglésies de Sancti Andree , Sancti Joannis i Sancti Marcelli sites en les viles de Scuciago de l'agro Iguerendens del pagus Matisconensse i la de Campus de l'agro Brugalinens del pagus Alvernico.
 2. D00515(Mâçon)

  1. Aidus, escrivà
   1. Aidus rogatus vindicione ista scripsit , subscripsit , superdadavit die dominio , in mense gunio , VII. rengnante Karlo rege.
  904-VI A la vila de Maciago , el matrimoni Enaldus i Otbergia ven al matrimoni Ricfredo i Otelrane les seves possessions en la silva increpita de l'agro Maxiriacense en el pagus Matisconense.
 3. D00525(Mâçon)

  1. Aiolus, escrivà
   1. Ayego , in Dei nomen , Aiolus rogatus scripsit , subscripsit , superdatavit die lunis , in mense madio , in anno VIIII. rengnante Karlo rege.
  906-V A la vila de Bainas , el matrimoni Arierius i Emma ven al matrimoni Aiglau i Berfrida dues terres als llocs de Campanerias i Canponeria de la dita vila de l'agro Marcigiacens en el pagus Matisconense.
 4. D00547(Mâçon)

  1. Aidus, escrivà
   1. Ego Aidus rogatus vindicione ista scripsit , subscripsit , superdadavit die dominico , in mense aprilo , in annos XII. rengnante Karlo rege.
  909-IV En la vila de Maciago , el matrimoni Engelfredus i Osanna ven al matrimoni Ricfredo i Otelliane dos camps en la vila de Besorniago , en l'agro Maciacens del pagus Matisconense.
 5. D00558(Mâçon)

  1. Aidus, escrivà
   1. Aidus rogatus scripsit , subscripsit , superdadavit die dominico , in anno XIII. rengnante Karlo rege.
  910 A la vila de Busiago , els matrimonis Octouros i Elenane i Basenus i Purane , venen al matrimoni Rotbert i Elenane un camp a Frommental , en la vila de Busiago de l'agro Ainacense en el pagus Matisconense.
 6. D00557(Mâçon)

  1. Aidus, escrivà
   1. Aidus rogatus escripsit , subscripsit , superdadavit die dominico , in mense aprilo , in anno XIII. rengnante Karlo rege.
  910-IV A la vila de Busiago , Isembergiane , Estevenane , Folherio i Engelteo venen al matrimoni Rotbert i Elenane , terres que tenien insimul en la vila de Bussiago de l'agro Aenacensi en el pagus Matisconense.
 7. D00559(Mâçon)

  1. Aidus, escrivà
   1. Aidus rogatus scripsit , subscripsit , supradadavit die govis , in mense genoario , in annos XIIII. rengnante Karlo rege.
  911|912-I A la vila de Bainas , el matrimoni Adouar i Teotbor , amb Adalelmus prevere , Gotobaldus i Wilelmos , donen al seu fill Leosbranno bens sits en la vila de Bainas de l'agro Galoniacense en el pagus Matisconense.
 8. D00563(Mâçon)

  1. Aidus, escrivà
   1. Aidus rogatus donacione ista scripsit , subscripsit , superdadavit die govis , in mense febroario , in annos XV. rengnante Karlo rege.
  912-II A la vila d'Aciago , Bavo i Eldric dónen al matrimoni Rotbal i Otelia terres en les viles de Crossiago i Saciago de l'agro Maciacense del pagus Matisconense.
 9. D00564(Mâçon)

  1. Aydus, escrivà
   1. Aydus rogatus scripsit , subscripsit , superdadavit die jovs , in mense aprilio , in annos XV. rengnante Karlo rege.
  912-IV A l'atri de Sancti Maria de Crucilia , Ermengerius , seguint la llei Gonbada , dóna a la seva muller Dotano , bens en la vila de Vitriago de l'agro Maciacens en el pagus Matisconense , en concepte de mergingiva.
 10. D00565(Mâçon)

  1. Aidus, escrivà
   1. Aidus rogatus dotalio isto scripsit , subscripsit , superdadavit die govis , in mense aprilio , annos XV. rengnante Karlo rege.
  912-IV A l'atri de Sancti Maria de Crucilia , Ermengerius dóta a la seva muller Dotano , amb bens en la vila de Vitriago de l'agro Maciacens en el pagus Matisconense.

Bibliografia :

Relacions :

Llocs :

Web :

Creat 2011-11-21. Darrera modificació de la pàgina el 11 de July del 2019 a les 12h24