Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Rotardus

Àlies :

Grafies : Rotardus, Rotar, Rottar, Rotart

Gènere : M

Titulació :

Període documentat : [ [893-923] - 914-I ] : 914-I

Localització : Mâçon, Borgonya

Documents : 7 / 0

 1. D00770(Mâçon)

  1. Rotardus,
   1. Ego , in Dei nomine , Rotardus & uxor mea Jotseldis & filius suus Rotbertus , cedimus ad ipsam casam Dei capellam nostram que est in pago Matisconensi , in agro Maciensium , in villa Vitriacum , ipsius curtilus , ubi ipsa capella est fundata in honore Sancti Leodegarii confessoris Christi ,
   2. S. Rotart. S. Jotseld. S. Rotbert.
  [893-923] El matrimoni Rotardus i Jotseldis amb el seu fill Rotbertus fan donació a l'església de Sancti Vincentii de la ciutat de Matisconum on oficia el bisbe Giraldus d'una cort amb una capella dedicada a Sancti Leodegarii en la vila de Vitriacum de l'agro Maciensium en el pagus Matisconensi.
 2. D00493(Borgonya)

  1. Rotardus,
   1. Domino fratribus Teotono , emtores , ego Rotardus & uxor sua Gosseldo , venditor , vendo tibi curtilo in agro Seotunense , in villa Civiniono , ubi vocat a Pestrilo , qui terminat de uno latus & uno front via publica , de alio latus via publica , de alio front terra Ornado , cum eris.
   2. Infra ista terminacione ad integrum vobis vendimus de te sicut in presente , sicut inter nos convenit , ex nobis cumpreciatum valentem solius III.
   3. S. Rotar. S. Gossallo. , qui vindicione ista fierit & firmare rogavit.
  901-IX A la vila de Civiniono , el matrimoni Rotardus i Gosseldo , ven a Teotono el curtilo anomenat Pestrilo sit en dita vila de l'agro Seotunense.
 3. D00504(Mâçon)

  1. Rotar,
   1. S. Rotar. S. Anselar. S. Tresbert. S. Sievertus rogatus. S. Eudono.
  903 A la vila de Rufiaco , el matrimoni Ugoni i Lilia ven a Lupus i Amoranal Gerber terres a la vila de Castello de l'agro Galoniacense en el pagus Matisconense.
 4. D00520(Borgonya)

  1. Rotar,
   1. Domino fratribus Rotar & uxor sua Gotsel , emtores , ego Martinus , venditor , vendo vobis aliquid de res meas in agro Seotunense , in villa Vallos , imprimis vircaria ubi vocat Sonj[..] kasa
  905-III A la vila de Vallos , Martinus ven al matrimoni Rotar i Gotsel terres en la vircaria de Sonj... de la dita vila de l'agro Seotunense conquerides a Grimono i Sufficiono.
 5. D00539(Borgonya)

  1. Rottar,
   1. Domino fratribus Teottono , emtores , ego Rottar & uxor sua Gotsel , venditor , vendo tibi peciolas IIII. in agro Seotunense , in villa Civiniono :
   2. S. Rottar , S. Gotsel , qi fieri & firmare rogaverunt. S. Rotbert. S. Maindo. S. Aton & conser.
  908-III El matrimoni Rottar i Gotsel ven a Teottono quatre peciolas en la vila de Civiniono en l'agro Seotunense.
 6. D00564(Mâçon)

  1. Rotar,
   1. S. Gisbal. S. item Gisbal. S. Teutbran. S. Rotar. S. Ermengerio. S. Leutbal.
  912-IV A l'atri de Sancti Maria de Crucilia , Ermengerius , seguint la llei Gonbada , dóna a la seva muller Dotano , bens en la vila de Vitriago de l'agro Maciacens en el pagus Matisconense , en concepte de mergingiva.
 7. D00575(Mâçon)

  1. Rotar,
   1. S. Adalber. S. Rotar. S. Rannufi. S. Odoni. S. Guagoni. S. Sendeleni. S. Bernal. S. Adaldran. S. Proado. S. Teutal.
  914-I A la vila de Rofiaco , el matrimoni Anselardus i Gotestiva ven a Arlebal les terres que tenen en el pagus Matisconense , agro Rofiacense , en la dita vila de Rofiaco i a Vetis Canivas , juntament amb el servent Grimal ; possessions que l'hi vingueren del seu pare Mainboldo i de la seva mare , així com de conquesta del seu senyor Otar , a Dominico i a Agendano.

Bibliografia :

Relacions :

Llocs :

Web :

Creat 2011-10-31. Darrera modificació de la pàgina el 11 de July del 2019 a les 12h24