Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Raimbol

Àlies :

Grafies : Raimbol, Ragebol, Ramnalt, Rannol, Rainolt, Ragenbal, Ramnaldi, Ranal, Rannal, Ramnald, Ragenbolt, Ragimbolt

Gènere : M

Titulació :

Període documentat : [ [888 - 898] - 906-VII ] : 906-VII

Localització : Mâçon

Documents : 15 / 0

 1. D00894(Mâçon)

  1. Rainolt,
   1. Cum resedisset domnus Raculfus vocatus comes in civitatem in mallo publico , una cum aliis personis his nominibus , Berolt , Rainolt , Adalart vel ceteris scamineis Matiscensibus , Eldevert , Sievert , Rolmant , Ratbert , Celest , Rotlan , Warnerio , Maisedo , Arlulfo , Odeliono , Ardrado , Laidredo , Sicherio , Guidone , Grinio & aliis pluribus ad rectas justicias judicandas seu diffiniendas.
  [888 - 898] Alterat? El comte Raculfus judica en la ciutat Matiscensibus la causa presentada per Sievert i Wido , advocats de Sancti Laurentii contra Walcaudum per una vinya en la vila de Boscido.
 2. D00860(Mâçon)

  1. Ranal,
   1. terminat de uno latus terra Ranal & Berengerio , & de alio latus terra Teotbodo , & de uno front terra ipso entore , & de alio front terra Rijardo & Ondredane
  889-I-16 Alterat? En la vila de Castel el matrimoni Rural i Dodata compren al matrimoni Teotbertus i Teotrada un curtilo en la vila Rosiliago de l'agro Galoniacens en el pagus Matisconens.
 3. D00784(Mâçon)

  1. Ragimbolt,
   1. In primis donamus tibi curtilo cum casa & superposito , & vinea in unum tenente , & prado similiter qui terminat ad mane via puplica , ad medio die rio currente , ad sero terra Alboino , a cercio curtilo Teodrano & vinea Ragimbolt cum eris.
  891 Alterat. El matrimoni Mangbodus i Utdane donen a la seva filla Gotestiva tres quartes parts dels seus bens en la vila de Rofiaco de l'agro Rofiacense en el pagus Matisconense.
 4. D00782(Mâçon)

  1. Ragenbolt,
   1. S. Warnerio. S. Ragenbolt. S. Teodono. S. Arigio. S. Arenbolt. Warenbertus rogatus subscripsit. S. Winanno. S. Arigio.
  891-IV El matrimoni Magbodus i Utda donen al seu gendre Obtart i la seva filla Gotestiva la quarta part dels seus bens en la vila de Rofiaco i Vetis Canevas en l'agro Rofiacense del pagus Matisconense que quedava per escripturar.
 5. D00266(Mâçon)

  1. Ramnaldi,
   1. S. Ramnaldi.
  893-XI-9 Ava , abadessa , testa a favor del seu germà , el comte Wilelmo, la vila de Cluniacum.
 6. D00487(Mâçon)

  1. Ragebol,
   1. Domino frattribus Ugono & uxor sua Lillia , emttores , ego Ragebol & uxor sua Ragemberga , vinditores , vindidissimus nos vobis curtilo in agro Galuniacense , in villa Breya ;
   2. S. Raimbol , S. Raimbergano , qui vindiccione ista fierunt & firmare rog[...].
  900 A la vila de Bieria , el matrimoni Ragebol i Ragemberga ven una terra sita en la vila de Breya de l'agro Galuniacense al matrimoni Ugono i Lillia.
 7. D00486(Mâçon)

  1. Raimbol,
   1. S. Dagbert. S. Glatil. S. Fredelo. S. Aymirico. S. Raimbol.
  900-II A la vila de Bieria , els germans Albericus , Belegrinus i Ansoldus , amb la seva muller Hageda venen al matrimoni Ugono i Lillia una terra a la vila de Bieria de l'agro Galuniacense en el pagus Matisconense.
 8. D00488(Mâçon)

  1. Rannol,
   1. & campo a Felgerolas , terminat de uno latus terra Berengerio cum eris , de alio latus Roca & terra Dacbert , de uno front terra Havano , de alio front terra Teobodo , infra ista terminacione , quantum de Rannol conquesivi ad integro ;
  900-III A la vila de Bieria , el matrimoni Euroldus i Dodada ven al matrimoni Ugono i Lillia terres de les viles de Bieria i Rosiliago de l'agro Galoniacense en el pagus Matisconense.
 9. D00496(Mâçon)

  1. Rannol,
   1. S. ita Eural. S. Arnulfo. S. Bernar. S. Isnar. S. Ricar. S. Davit. S. Christostero. S. Dagbert. S. Bernois. S. Rannol. S. Petrono.
  902-II Euraldus dóna a la seva muller Doddano bens sits en la vila de Castello de l'agro Galuniacense en el pagus Matisconense.
 10. D00498(Mâçon)

  1. Rannolt,
   1. Terminat de uno latus & uno fronte terra Sancto Vincenti , de alio latus terra Sancto Petro & ad ipso emtore , in alio front terra Rannolt.
   2. S. Davit. S. Petrono. S. Ramco. S. Rainolt. S. Warnulfo. S. Bobileno. S. Leotterio. S. Bernar.
  902-III A la vila de Castello , el matrimoni Tetboldus i Ermnengardis , juntament amb Teotrada i Franna ven al matrimoni Eurolt i Doddano , vinyes a Belucia , en la vila de Castello de l'agro Galuniacense del pagus Matisconense.
 11. D00504(Mâçon)

  1. Ranal,
   1. in uno tenente , in pago Matisconense , in agro Galoniacense , in villa Castello , qui terminat de uno latus vinea Ranal , de uno latus & uno fronte muro , in alio fronte terra Bernuiso , infra ista terminacione ad integrum ;
  903 A la vila de Rufiaco , el matrimoni Ugoni i Lilia ven a Lupus i Amoranal Gerber terres a la vila de Castello de l'agro Galoniacense en el pagus Matisconense.
 12. D00512(Mâçon)

  1. Ragenbal,
   1. S. Obterio. S. Ragenerio. S. Elduso. S. Ragenbal. S. Arnulfo. S. Teoldus. S. Nadal.
  904 A la vila de Rofiago , el matrimoni Otbertus i Utulgardis dóna a la seva filla Rotel , terres en la vila de Colonias de l'agro Rofiacens , en el pagus Matisconens.
 13. D00513(Mâçon)

  1. Rannal,
   1. S. Ricar. S. Esteveno. S. Milono. S. Rannal. S. Bernoisus.
  904-III-4 A l'església del vic de Sancto Martino de la vila de Castel , Ageda amb els seus fills Albericus i Belingrinus , ven al matrimoni Ugono i Lilisa una terra en la cultura dita de Roca de la vila de Bieri en l'agro Galoniacens del pagus Matisconens.
 14. D00420(Mâçon)

  1. Ramnalt,
   1. Et alius campus est in ipso loco , qui terminat a mane mulo finale , a medi die terra Teotredane cum suis eris , a sero via publica , a cercio terra Ramnalt , infra ista terminacione ad integrum ;
   2. Signum Ramnalt. Signum Vuarulfo. Signum Siemaro. Signum Estefano. Signum Obtardo.
  905-X Vuilelmus , comte conspalacius i marquès , amb l'abadessa Ava dóna al seu fidel Ugoni i la seva muller Lilia quatre peces de terra en el pagus Matisconense , en l'agro Galoniacense , en la mateixa vila de Bieria.
 15. D00526(Mâçon)

  1. Ramnald,
   1. oc est curtilus & campus juris nostri qui est situs in pago Matisconense , in agro Galuniacense , in villa Biera ; curtilus est qui terminat de duas partes via publica, a medio die terra Ramnald [...] at ipso emtore. Infra istas terminaciones at integrum ;
  906-VII El prevere Ernulfus , juntament amb Cristoforus i Alboinus ven al matrimoni Ugoni i Lilia , terres en la vila de Biera , de l'agro Galuniacense del pagus Matisconense.

Bibliografia :

Relacions :

Llocs :

Web :

Creat 2011-10-27. Darrera modificació de la pàgina el 11 de July del 2019 a les 12h24