Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Ardradus

Àlies :

Grafies : Ardradus, Ardradi, Ardrado

Gènere : M

Titulació : degà, prevere, scaminei

Període documentat : [ [882-884] - 914-II-13 ] : 914-II-13

Localització : Mâcon, Mâçon

Documents : 9 / 0

 1. D01064(Mâcon)

  1. Ardradi,
   1. S. Guntardi episcopi. S. Fulcoldi. S. Ardradi. S. Wicardi.
  [882-884] El bisbe Matiscensis Guntardus cedeix en prestaria al germans Adalgaudo prevere i canonge de Sancti Vincentii i Teoloni , l'església de S. Marie de Goroledas de l'agro Sibriacense del pagus Tolvedonense , ho fa en compensació per la condonació dels bens sits en el mateix lloc feta per els germans.
 2. D01063(Mâcon)

  1. Ardradus, prevere
   1. Guntardus humilis episcopus. Edvigus archidiaconus. Fulcoldus prepositus. Ardradus presbiter. Guinardus presbiter. Adalbertus. Petrus. Fulquadus diaconi. Ardradus subdiaconus. Herlulfus presbiter.
  882-VII-16 Guntardus bisbe Matiscensis cedeix en prestaria al germans Adalgaudo prevere i canonge de Sancti Vincentii i Teoloni , l'església de S. Marie d'Agroledas de l'agro Sibranicensi del pagus Torvedonensi , cedida a la seu per el seu besoncle Adalgardus , en compensació per la condonació dels bens sits en el mateix lloc feta per els germans.
 3. D00942(Mâçon)

  1. Ardradi,
   1. S. Quelto presbitero. S. Anastasii. S. Almudi. S. Ardradi. S. Rotberti.
  [888 - 898] Alterat? El prevere Quelto cedeix a l'església de Sancti Vincentii intramurs de Matisconum i al seu bisbe Geraldus un cinquè de dos corts sites en l'agro Aibliacense del pagus Matisconense , un a Curte Supernense i l'altra a Monte Moriciono.
 4. D00894(Mâçon)

  1. Ardrado, scaminei
   1. Cum resedisset domnus Raculfus vocatus comes in civitatem in mallo publico , una cum aliis personis his nominibus , Berolt , Rainolt , Adalart vel ceteris scamineis Matiscensibus , Eldevert , Sievert , Rolmant , Ratbert , Celest , Rotlan , Warnerio , Maisedo , Arlulfo , Odeliono , Ardrado , Laidredo , Sicherio , Guidone , Grinio & aliis pluribus ad rectas justicias judicandas seu diffiniendas.
  [888 - 898] Alterat? El comte Raculfus judica en la ciutat Matiscensibus la causa presentada per Sievert i Wido , advocats de Sancti Laurentii contra Walcaudum per una vinya en la vila de Boscido.
 5. D00764(Mâçon)

  1. Ardradi,
   1. S. Geraldi episcopi. S. Bernardi. S. Adalberti. S. Leotardi. S. Ardradi.
  [893-923] Giraldum bisbe Matiscensis bescanvia amb el prevere Fredenandum una terra en la vila Lipiaco de l'agro Baiodacense del pagus Lugdunense per una vinya a Crotel en l'agro Turniaco del mateix pagus.
 6. D00700(Mâçon)

  1. Ardradi, prevere
   1. S. Geraldi episcopi. S. Bernardi. S. Ardradi presbiteri. S. Rodulfi. S. Adalgis. S. Rotuerii.
  [899-927] Alterat? El bisbe Geraldum bescanvia amb el matrimoni Arlulfum i Eldesent terres en el pagus Matisconense.
 7. D00470(Mâçon)

  1. Ardradus, degà
   1. Geraldus peccator & humilis episcopus subscripsit. Bernardus prepositus subscripsit. Ardradus decanus subscripsit.
  804|898|[902-904]-V Alterat. A Matisconense , el bisbe Geiraldus dóna una terra en precària a Bodo i el seu germà Rodberto.
 8. D00695(Mâçon)

  1. Ardradi,
   1. orta est ante illos proclamatio non modica canonicorum Sancti Vincentii Matiscensis , Fulcoldi videlicet prepositi , Ardradi , & reliquorum inibi commorantium ,
  906-[IV-XII] Alterat? A l'església de Sancti Eugendi els bisbes Austerius Lugdunensis i Geraldus Matiscencis dirimeixen sobre la propietat del delme de la capella de Sancti Vincentii al curtile de Sancti Albani de la vila de Gerii.
 9. D00576(Mâçon)

  1. Ardradi,
   1. S. Leidrado. S. Aimerici. S. Leidrado. S. Vualdoni. S. Ardradi.
  914-II-13 A la ciutat de Matisconum , el prevere Dacbertus amb el matrimoni Albuinus i Adalsensis , juntament amb Arnulfus així com el matrimoni Ricardo i Hirmningardis , venen conjuntament a Arlebaldo , terres en el lloc dit Montes de la vila Vescanivas de l'agro Rufiacense , en el pagus Matisconese.

Bibliografia :

Relacions :

Llocs :

Web :

Creat 2011-10-10. Darrera modificació de la pàgina el 04 de August del 2019 a les 18h36