Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Eimerico

Àlies :

Grafies : Eimerico, Aymirico, Ayminco, Haymirico

Gènere : M

Titulació : difunt

Període documentat : [ 900 - 900-III ] : 905-X

Localització : Mâçon

Documents : 3 / 1

 1. D00487(Mâçon)

  1. Ayminco,
   1. S. Glalillo. S. Dacbert. S. Fredelo. S. Ayminco.
  900 A la vila de Bieria , el matrimoni Ragebol i Ragemberga ven una terra sita en la vila de Breya de l'agro Galuniacense al matrimoni Ugono i Lillia.
 2. D00486(Mâçon)

  1. Aymirico,
   1. S. Dagbert. S. Glatil. S. Fredelo. S. Aymirico. S. Raimbol.
  900-II A la vila de Bieria , els germans Albericus , Belegrinus i Ansoldus , amb la seva muller Hageda venen al matrimoni Ugono i Lillia una terra a la vila de Bieria de l'agro Galuniacense en el pagus Matisconense.
 3. D00488(Mâçon)

  1. Haymirico,
   1. & alio campo in la cultura a Bieria , vocant super los Grinuerios ; terminat de uno latus terra [...] de alio latus terra Christofero , de alio front Roca , de alio front terra Haymirico : abet in lon[...] perticas agribinales septanta III. , in lado VI. in quico fronte ,
  900-III A la vila de Bieria , el matrimoni Euroldus i Dodada ven al matrimoni Ugono i Lillia terres de les viles de Bieria i Rosiliago de l'agro Galoniacense en el pagus Matisconense.
D00420(Mâçon)

 1. Eimerico, difunt
  1. alia piciola est in cultura , cui vocabulum est Madiliago , qui terminat a mane terra Martino , a medio die terra Arnulfo presbiter cum eris , a sero terra qui fuit Eimerico condam , a cercio terra Sancti Vincencii , infra ista terminacione ad integrum ;
905-X Vuilelmus , comte conspalacius i marquès , amb l'abadessa Ava dóna al seu fidel Ugoni i la seva muller Lilia quatre peces de terra en el pagus Matisconense , en l'agro Galoniacense , en la mateixa vila de Bieria.

Bibliografia :

Relacions :

Llocs :

Web :

Creat 2011-07-15. Darrera modificació de la pàgina el 11 de July del 2019 a les 12h24