Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Fulcradi

Àlies :

Grafies : Fulcradi, Fulcoldi, Fulcaldus, Fulcoldus

Gènere : M

Titulació : prepòsit

Període documentat : [ [882-884] - 906-[IV-XII] ] : 906-[IV-XII]

Localització : Mâcon, Mâçon

Documents : 5 / 0

 1. D01064(Mâcon)

  1. Fulcoldus,
   1. S. Guntardi episcopi. S. Fulcoldi. S. Ardradi. S. Wicardi.
  [882-884] El bisbe Matiscensis Guntardus cedeix en prestaria al germans Adalgaudo prevere i canonge de Sancti Vincentii i Teoloni , l'església de S. Marie de Goroledas de l'agro Sibriacense del pagus Tolvedonense , ho fa en compensació per la condonació dels bens sits en el mateix lloc feta per els germans.
 2. D01063(Mâcon)

  1. Fulcoldus, prepòsit
   1. Guntardus humilis episcopus. Edvigus archidiaconus. Fulcoldus prepositus. Ardradus presbiter. Guinardus presbiter. Adalbertus. Petrus. Fulquadus diaconi. Ardradus subdiaconus. Herlulfus presbiter.
  882-VII-16 Guntardus bisbe Matiscensis cedeix en prestaria al germans Adalgaudo prevere i canonge de Sancti Vincentii i Teoloni , l'església de S. Marie d'Agroledas de l'agro Sibranicensi del pagus Torvedonensi , cedida a la seu per el seu besoncle Adalgardus , en compensació per la condonació dels bens sits en el mateix lloc feta per els germans.
 3. D00938(Mâçon)

  1. Fulcaldus, prepòsit
   1. Fulcaldus prepositus subscripsit. Adalbertus presbiter subscripsit. Guaningus sacerdos subscripsit. Heyrardus presbiter subscripsit. Winardus decanus subscripsit. Grimuinus diaconus subscripsit.
  887 Alterat? Geroldus bisbe Matisconensium confirma a Ingelarius abat de Cariloci la capella dedicada a S. Martini cedida per el seu antecessor el bisbe Lamberto.
 4. D00266(Mâçon)

  1. Fulcradi,
   1. S. Fulcradi.
  893-XI-9 Ava , abadessa , testa a favor del seu germà , el comte Wilelmo, la vila de Cluniacum.
 5. D00695(Mâçon)

  1. Fulcoldi, prepòsit
   1. orta est ante illos proclamatio non modica canonicorum Sancti Vincentii Matiscensis , Fulcoldi videlicet prepositi , Ardradi , & reliquorum inibi commorantium ,
  906-[IV-XII] Alterat? A l'església de Sancti Eugendi els bisbes Austerius Lugdunensis i Geraldus Matiscencis dirimeixen sobre la propietat del delme de la capella de Sancti Vincentii al curtile de Sancti Albani de la vila de Gerii.

Bibliografia :

Relacions :

Llocs :

Web :

Creat 2011-01-24. Darrera modificació de la pàgina el 04 de August del 2019 a les 18h34