Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki
Dades

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Modicus Georgius

Àlies :

Grafies : Modicus Georgius, Georgius

Gènere : M

Títols : abat, sacerdot, escrivà, assistent, monjo, prevere

Període documentat : [ 884-X-25 - 904-XI-27 ] : 904-XI-27

Localització : Agde, Nimes, Girona, Besalú

Documents : 4 / 0

 1. D00993(Agde)

  1. Georgius, prevere
   1. S. Odilo praesbiter. S. Elaricus praesbiter. S. Wicardus praesbiter. S. Aimono praesbiter. S. Ragnabertus praesbiter. S. Mauregatus praesbiter. Signum Gairaldus praesbiter. Signum Adam praesbiter. Signum Georgius praesbiter. S. Argemundus praesbiter. S. Stephanus praesbiter. S. Pontius subdiaconus. S. Ermenisdus praesbiter. S. Ardemandus praesbiter. S. Sanson praesbiter. S. Remesarius levita. S. Flotharius.
  884-X-25 El prevere Samuel bescanvia amb el bisbe Bosoni i la seu Agathensis de Sancti Stephani tres cases en la ciutat d'Agathe i tres camps en la vila de Preissano per cinc cases en la mateixa ciutat.
 2. D00599(Nimes)

  1. Modicus Georgius, sacerdot, escrivà
   1. Modicus Georgius sacerdos indignus , ac monachus exiguus haec supra [...] manu [...]
  897-IV-19 Alterat. Reunits en el lloc dit Portus del pagus Nemausensem els bisbes Gilaranno Carcassonense , Agilberto Biterrense , Aurelio Uceticense , Bosone Agathense , Agilardo Nemausense , Servo Dei Gerundense , Abbone Magalonense juntament amb Arnusto primat de l'església Narbonensi examinen la queixa del prevere Adalfredus de l'església de Sancti Joannis de la vila de Cocone i del seu patró Pharaldo vers el bisbe Abbo degut a que des de feia set anys els delmes de la vila eren assignats injustament a l'església de Sancti Andochii; un cop examinat el cas els bisbes reconeixen la raó d'Adalfredus i Pharaldo i ordenen el restabliment a favor de l'església de Sancti Joannis.
 3. D00161(Girona)

  1. Modicus Georgius, abat , sacerdot , escrivà
   1. Modicus Georgius , abba exiguus & sacerdos indignus , interfui & subscripsi
  904-XI-8 Servusdei bisbe de l'església Jherundensis consagra en la vila de Fontanedo , pagus Jerundense , les esglésies de Sanctae Mariae , Sancti Michaelis i Sancti Johannis.
 4. D00162(Besalú)

  1. Modicus Georgius, abat , sacerdot , assistent
   1. Modicus Georgius , sacerdos indignus & abba exiguus , presens assistens , SSS.
  904-XI-27 El bisbe Servusdei consagra l'esglesia de Sancti Petri en el lloc anomenat Campo Rotundo en (pagus?) Besuldunense.

Bibliografia :

Relacions :

Llocs :

Web :

Creat 2010-10-16. Darrera modificació de la pàgina el 28 de January del 2022 a les 12h01