Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Elias

Àlies :

Grafies : Elias

Gènere : M

Titulació : prevere , canonge

Període documentat : [ 898|901-II-1 - 916-V-2 ] : 916-V-2

Localització : Barcelona, Vallés, Manresa

Documents : 5 / 0

 1. D00387(Barcelona)

  1. Elias,
   1. Ego [...] uxor mea Atesinda , vinditores tibi Elias emtore. per anc carta vindicionis vindimus vobis vineas nostras in tres [..]os quantum tibi vindimus.
   2. Et infrontat ipsa una vinea de circi in vinea de Borrello , de orientis in vinea de emtore , de meridie similiter , de occidentis in vinea de Bradila.
   3. Et ipsa secunda vinea infrontat de circi in vinea de Auriosa , de [..]entis in terra de te emtore , de meridie in terra de Bellido , de occidentis in terra de Argimiro.
   4. Et ipsa tercia vinea infrontat de circi in terra de te emtore & tuos eredes de orientis in terra de Audesindo , de meridie in vinea de Golteredo , de occidentis in vinea de te emtore.
  898|901-II-1 El matrimoni Vvimara i Atesinda ven a Elias tres vinyes dins el terme de Mulinellus del comtat? Barchinonense.
 2. D00153(Barcelona)

  1. Elias, prevere
   1. Elias , presbiter ss.
  894|904-IV-12 Alterat. L'il·lustre i venerable comte i marquès per la gràcia de Déu Wifredo, fill del difunt marquès Guidfredi, en el castell de Cervilione, més enllà del riu Lubricatum , dóna a Donum Dei, abat del monestir Octavianensis del màrtir S. Cucuphatis i a la seva congregació tots els alous a la vall del castell de Cervilionis.
 3. D00160(Vallés)

  1. Elias, canonge , prevere
   1. ut voces [...] ipsius sedis , id sint , Elias , Salamirus , Pulcresindus , Mogaria , Sesemiro , Wadamiro , Lupo , Witiza , Gundisclo & fideles laicos Dailane , Longobardo , Daniel , Ferrecincus & aliorum clericorum sive laicorum
   2. Sig+num Elias presbiter.
  904-X-13 Eudricus bisbe Barchinonensis consagra en el lloc Vallense , l'església de Sancti Stephani, prop del riu Tenes.
 4. D00154(Barcelona)

  1. Elias, prevere
   1. (Chrismó) Elias , presbiter , ss.
  900|910-IV-12 Alterat. L'il·lustre i venerable comte i marquès per la gràcia de Déu Wifredo, fill del difunt marquès Wifredi, en el castell de Cervilione, més enllà del riu Lubricatum , dóna a Donum Dei, abat de l'asciterii del màrtir S. Cucufati i a la seva congregació, terres a la vall del castell de Cervilionis on hi ha l'església de S. Crucis.
 5. D00804(Manresa)

  1. Elias,
   1. Sig+num Wimgarius. Sig+num Ella. Sig+num Fredatius. Sig+num Elias. Sig+num Wadamirus.
  916-V-2 El matrimoni Saboron i Primitia ven al comte Suniario fill del difunt Wifredo tres cases i camps en el vilar anomenat Spelunca de Saberon i en el cap de la Serra Longa sits en el castell de Clarano del terme de Modeliano del comtat de Menresa.

Bibliografia :

Relacions :

Llocs :

Web :

Creat 2010-10-10. Darrera modificació de la pàgina el 11 de July del 2019 a les 12h24