Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Durando

Àlies :

Grafies : Durando, Duramno, Durandus

Gènere : M

Titulació :

Període documentat : [ 900-VI-1 - 914-VII-1 ] : 914-VII-1

Localització : Osona

Documents : 7 / 0

 1. D00097(Osona)

  1. Durando,
   1. Ego Arigus & uxor mea Boneldes vinditores vobis Durando & uxoris sue Dodata emtores
  900-VI-1 El matrimoni Arigus i Beneldes venen terres a les viles de Valle Facunda i Vinea en el comtat Ossunense, al matrimoni Durando i Dodata.
 2. D00171(Osona)

  1. Duramno,
   1. de IIII. parte in terra de Duramno
  905-XI-18 Placianus i els seus fills venen a Emmone una terra en l'apendici del comtat Ausone , en la vila dita Vinea de la vall anomenada Fecunda.
 3. D00242(Osona)

  1. Durandus,
   1. Ego Durandus & uxor mea Dodata & frater meus Trasovarius & uxori sue Sesenanda simul in unum vinditores tibi Emmone abbatis gracia Dei emtricem.
   2. Sana quod fieri minime credo esse [...]turum , quod si ego jam dictus Durandus & frater meus Trasova & uxores nostras Dodata & Sesenanda aut ullusque omo qui istam carta vindicionis ullusque venerit pro inrumpendum non oc valeat vindicare sed componea omnia hec in duplo & in antea ista carta vindiccionis firmis & stabilis permaneat omnique tempore.
   3. Si+gnum Durandus, Si+gnum Trasovarius. Si+gnum Dodata. Si+gnum Sesenanda + qui simul in unum cata vindicionis fecimus & testes firmare rogavimus.
  909-XII-18 Els germans Durandus i Trasovarius amb les seves respectives mullers Dodata i Sesenanda venen a la gratia Dei abadessa Emmone , una terra en el comtat Ossunensem , en el lloc dit Valle Fecunda , en la vila anomenada Vinea.
 4. D00251(Osona)

  1. Durando,
   1. & est ipsa terra culta plus minus sesteradas X. & afrontat ipsa terra culta vel inculta de I. parte in kasa de Viarigo & de alia parte afrontat in terra de Durando & de III. parte afrontat in terra de Placiano & de quarto parte afrontat in ermo.
  910-II-19 El matrimoni Eldoardus i Margarita venen a la gracia Dei abadessa Hemmo una terra en el comtat d'Ausona , en l'apendici de Riiopullo , a Valle Facunda, en el lloc dit de Vinga.
 5. D00252(Osona)

  1. Durando,
   1. vindimus tibi ipsa terra culta que nobis advenit de parentum nostrorum & afrontat ipsa terra de una parte in strada & de alia parte in terra de Duline & de tercia parte in terra de Durando & de quarta parte afrontat in terra de te hemtrice.
  911-II-16 El matrimoni Eldoardus i Margalida venen a Hemmone , gracia Dei abbatissa , una terra a Vinea , al lloc anomenat Vallefacunda en la vall Riopullense del comtat d'Ausona.
 6. D00288(Osona)

  1. Durandus,
   1. Ego Durandus & uxor mea Deudada vinditores tibi Hemmone gracia Dei abbatissa , hemtrice.
   2. Sign+ Durandus. Sign+ Deudada , qui hanc ka[...]dicti[...] & firmare rogavimus.
  911-XI-19 El matrimoni Durandus i Deudada venen a Hemmone gracia Dei abadessa una terra a Vinea al lloc conegut com Valle Facunda en l'apendici de Riopullo del comtat d'Ausona.
 7. D00370(Osona)

  1. Durandus,
   1. Ego Durandus & uxor mea Deudada vinditoris tibi Hemmone gratia Dei abatissa , hemtrice.
   2. Sign+ Durandus. Sign+ Deudada , qui hanc carta vindictione fecimus & testes firmare rogavimus.
  914-VII-1 El matrimoni Durandus i Deudada ven a Hemmone , gratia Dei abadessa , totes les seves possessions a la vila de Vinea , a Vallgonona , en el comtat d'Ausona.

Bibliografia :

Relacions :

Llocs :

Web :

Creat 2010-08-31. Darrera modificació de la pàgina el 11 de July del 2019 a les 12h24