Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Nom : Sentelde

Àlies :

Grafies : Sentelde, Sentilles, Sentildes

Gènere : M

Titulació :

Període documentat : [ 885-VI-26 - 900-IV-26 ] : 900-IV-26

Localització : Osona

Documents : 5 / 0

 1. D00910(Osona)

  1. Sentildes,
   1. (Crismó) Miro SSS. Sentildes SSS. (crismó) Chiricus SSS. Robocandus arkipresbiter (Crismó).
  885-VI-26 Alterat. El comte i marquès Wifredus i la comtessa Winedildes donen al monestir de Sancti Ihoannis Babtiste del comtat d'Ausona la seva filla Emmone i doten a l'institució amb viles i esglesies de les valls de Riopullo , Congusto i Confletano , del castell de Bisaura i del comtat Impuritano i amb cinc servents.
 2. D01061(Osona)

  1. Sentildes,
   1. (Crismó) Miro SSS. Sentildes SSS. (crismó) Chiricus SSS. Robocandus archipresbiter SSS.
  885-VI-27 Alterat. El comte i marquès Vifredus i la comtessa Winedildes donen al monestir de Sancti Ihoannis Babtiste de la vall de Riopullo del comtat d'Ausona la seva filla Emmone i doten a l'institució amb el castell de Mocoronio i viles i esglesies de les valls de Riopullo , Congusto i Confletano , del castell de Bisaura i del comtats Vergitano i Impuritano i amb cinc servents.
 3. D00909(Osona)

  1. Sentildes,
   1. Addaulfus presbiter SSS. {alia manus} Adila presbiter SSS. {alia manus} Miro SSS. {alia manus} Sentildes SSS. {alia manus} Eldesindus SSS. Chiricus SSS. Ingilbertus SSS. Opila presbiter SSS. Malagnaicus SSS. Baldemares SSS. Fortonius presbiter SSS. Rovocandus archipresbiter SSS. {alia manus}
  887-VI-24 Alterat. Godmarus bisbe Ausonensis consagra l'església dedicada a Sancti Joannis Baptiste en la vall de Riopullo del comtat Ausona construida per els comtes Wifredus i Winidildes.
 4. D00908(Osona)

  1. Sentilles,
   1. Addaulfus presbiter SSS. Miro SSS. Sentilles SSS. Eldesindus SSS. Chiricus SSS. Ballomares SSS. Rebocandus archipresbiter SSS. Atila presbiter SSS.
  887-VI-27 Alterat. Gotmarus bisbe Ausonensis consagra l'església dedicada a Sancti Joannis Baptiste en la vall de Riopullo del comtat Ausona construida per els comtes Wifredus i Winidildes que hi dediquen la seva filla Emmone.
 5. D00079(Osona)

  1. Sentelde,
   1. de meridie in terra de Sentelde
  900-IV-26 Oblació de Richildes al monestir de Sancti Ioannis (de les Abadesses) i a la seva abadessa Emmo.

Bibliografia :

Relacions :

Llocs :

Web :

Creat 2010-08-16. Darrera modificació de la pàgina el 30 de July del 2019 a les 10h04