Cercar:

Seccions

Fons CathalauniaBibliografiesMetodologia del wiki

PrimerPreviSegüentDarrer

Títol : Notícia d'Ennuguairí de com l'any 268 l'emir Muhammad envià el seu fill Almòndir a combatre als revoltats , anà a la ciutat de Saragossa i arrasà el seu territori , conquerí la fortalesa de Roda on empresonà a Abdelguàhid el-Rotí un del homes més esforçats del seu temps , i atacà els encontorns de Borja per dirigir-se posteriorment a la ciutat de Lleida i Cerdanya?.

Resum : Notícia d'Ennuguairí de com l'any 268 l'emir Muhammad envià el seu fill Almòndir a combatre als revoltats , anà ala ciutat de Saragossa i arrasà el seu territori , conquerí la fortalesa de Roda on empresonà a Abdelguàhid el-Rotí un del homes més esforçats del seu temps , i atacà els encontorns de Borja per dirigir-se posteriorment a la ciutat de Lleida i Cerdanya?.

Dates : [881-VIII-1 - 882-VII-21]

Lloc : Saragossa

Autor :

Original : No

Bibliografia : -

Antropònims : (3) -

Topònims : (5) -

  1. Saragossa, ciutat
  2. Roda, fortalesa
  3. Borja, dayr
  4. Lleida, ciutat
  5. Cerdanya?, genèric

Datació : -

Notícia de l'any 268
Any de Crist :
Any de l'Era :
Any de Regnat :
Indicció :
Epacta :
Hègira : 268
Dia i Mes :

Text : -

Traducció : -

Versions : -

Web : -

Comentaris : -

Versió alternativa de (D01072)[881-VIII-1 - 882-VII-21] (Saragossa)
Notícia de l'any 268 quan l'emir d'al-Andalus Muhammad b. Abd al-Rahman envià el seu fill al-Mundir a combatre als revoltats , assetjà la ciutat de Saragossa i arrasà el seu territori , conquerí la fortalesa de Rueda de Jalón on empresonà a Abd al-Wahid al-Ruti i anà contra Muhammad b. Murakkib b. Musa a la plaça forta de Borja.
i (D01071)[881-VIII-1 - 882-VII-21] (Saragossa)
Notícia de l'any 268 quan l'emir Muhammad envià el seu fill al-Mundir a combatre als revoltats , assetjà Saragossa i arrasà el seu districte , conquerí la fortalesa de Rueda de Jalón i anà contra Muhammad b. Lubb b. Musa a la plaça forta de Borja.
.

Creat 2019-08-12. Darrera modificació de la pàgina el 12 de agost del 2019 a les 12h53